Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най-страшният кошмар за една булка се сбъдна-Свекърва ѝ се появи на сватбата с булчинска рокля Най-страшният кошмар за една булка се сбъдна-Свекърва ѝ се появи на сватбата с булчинска рокля
Facebook Twitter Google+Американският актьор и телевизионен водещ Джими Фелън пусна в “Туитър” флашмоб, в който моли хората да разкажат за най-странните случаи от сватби.... Най-страшният кошмар за една булка се сбъдна-Свекърва ѝ се появи на сватбата с булчинска рокля

Американският актьор и телевизионен водещ Джими Фелън пусна в “Туитър” флашмоб, в който моли хората да разкажат за най-странните случаи от сватби. Сред участниците се оказала и Еми Пенза.  

40-годишната писателка от Охайо публикувала в Туитър снимка, на която позират две жени в бели, булчински рокли, пише Daily Mail.  Еми разказала, че свекървата дошла на сватбата й в булчинска рокля.

Според повечето от потребителите това наистина е като да се сбъдне най-страшния кошмар на булката.

“Свекърва ми облече сватбена рокля на моята сватба. Можеш ли с нещо да ми се противопоставиш на тази история, Туитър”, пише Ема. Постът за часове станал популярен, набирайки над 55 хиляди лайка. Много от потребителите съчувствали на Ема и критикували свекървата, наричайки постъпката й ужасна. Но част от тях все пак искали да научат причината за такова поведение.

“И ти още си говориш с нея? Моля те, кажи ми, че някой е плиснал в лицето й чаша вино”, коментира мъж. И наистина, нещата не се оказали толкова еднозначни. Еми побързала да разкаже историята, която стояла зад тази снимка.  Всъщност свекървата имала много трудно, бедно детство. Като малка тя отивала в кухнята и се хранела с остатъците от храната за останалите.

Тя пораснала, но страхът, че всичко може да се повтори и бедността да се върне, останал.  Оттогава жената икономисвала буквално от всичко. И когато видяла, че тази бяла рокля се продава с голямо намаление, просто не можела да не я купи. А Еми дори не била обидена, напротив. В туитър описва свекърва си като скромен, щедър и добър човек.

Още от категорията
Коментари