Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Рецептата на знаменития крем против бръчки, който разглажда и най-нагънатата кожа: Рецептата на знаменития крем против бръчки, който разглажда и най-нагънатата кожа:
Facebook Twitter Google+Сигурно сте чували за знаменития домашен крем против бръчки , на който се приписват почти чудодейни резултати? Днес ще ви представим рецептата... Рецептата на знаменития крем против бръчки, който разглажда и най-нагънатата кожа:

Сигурно сте чували за знаменития домашен крем против бръчки , на който се приписват почти чудодейни резултати? Днес ще ви представим рецептата за това малко чудо за перфектна кожа . Първите резултати ще видите само след 3 дни! Рецептата е проста и наистина магическа.

домашен крем против бръчки

Крем против бръчки

Трябват ви:

1/2 пресен жълтък

2 ч.л.бадемово масло (може да се замени със зехтин)

1 чаена лъжичка морска сол

2 чаени лъжички отвара от лайка (1 супена лъжица суха трева на 200 мл вода, ври 15-20 мин.

)

0,5 ч.л.натурален мед

2 ч.л.натурален вазелин (продава се в аптеката)

Приготвяне:

Разбъркайте добре с лъжица всички съставки до гладка смес.

Повторете разбъркването няколко пъти до еднородна консистенция. Съхранявайте сместа в хладилник. 

Нанесете крема върху кожата с леки масажни движения. След 30 минути отстранете остатъците с памучен тампон, потопен в минерална вода.

Всеки, който уважава кожата си, ще хареса този уникален крем!

крем против бръчки

Забележка: кремът се абсорбира от кожата по-дълго време, повече от час, така че трябва да се използва поне 2 часа преди лягане.

Още от категорията
Коментари