Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Днес тя щеше да навърши 58, но завинаги остана на 36 – да си спомним за лейди Даяна! (Редки снимки): Днес тя щеше да навърши 58, но завинаги остана на 36 – да си спомним за лейди Даяна! (Редки снимки):
Facebook Twitter Google+Жената, която всички обичаха и за която плака цял свят. Днес принцеса Даяна щеше да навърши 58 години, но остана завинаги на... Днес тя щеше да навърши 58, но завинаги остана на 36 – да си спомним за лейди Даяна! (Редки снимки):

Жената, която всички обичаха и за която плака цял свят. Днес принцеса Даяна щеше да навърши 58 години, но остана завинаги на 36, след като си отиде при трагичния инцидент в Париж през 1997 г.

Нека си припомним коя беше всъщност Даяна – в галерията ще видите и редки снимки на лейди Ди .

лейди Ди и принц Чарлз

Лейди Даяна Спенсър е родена на 1 юли 1961 г.

Прозвищата ѝ включват още Лейди Ди и “принцесата на народа”. Съпруга е на принц Чарлз от 1981 до 1996 г. 

Като принцеса на Уелс тя направи истинска революция – Даяна отказва да следва сляпо кралските протоколи и правила, което ѝ печели симпатиите и възхищението на народа. 

Тя бе определяна като истинска кралска икона. “Тя се превърна в модна икона по същия начин, по който Джаки Кенеди или Одри Хепбърн – непреходен, елегантен и все още модерен”, казва Елери Лин, куратор на изложбата “Даяна: Нейната модна история” в двореца Кенсингтън в Лондон.

Даяна и Чарлз

Наричана “Срамежливата Ди” преди брака си с принц Чарлз, през 1981 г. Но първоначалната свенливост скоро си отива и русокосата красавица излиза от черупката си и осъзнава, че дрехите могат да бъдат използвани като мощен инструмент за комуникация.

В допитването, направено във Великобритания по поръчка на “Фокси Бинго” сред 2000 представителки на нежния пол, принцеса Даяна е посочена за икона на всички времена, както и за най-вдъхновяващата жена на 80-те години. Бившата съпруга на британския престолонаследник принц Чарлз е предпочетена пред Желязната лейди – първата жена министър-председател на Великобритания Маргарет Тачър, и екранната икона принцеса Лея (в ролята Кари Фишър).

лейди Ди и Чарлз

Тя загина на 31 август 1997 г. при автомобилна катастрофа в Париж, в тунела под моста Алма. Днес щеше да навърши 58 г. По повод годишнината от рождението ѝ преди 2 години се появи компюрърна визуализация, която ни показа, как би изглеждала принцесата на сърцата в наши дни:

принцеса Даяна възрастна

Приготвихме за вас селекция от редки кадри на Даяна с някои от най-известните и влиятелни световни личности – не е тайна, че тя имаше много близки приятели сред холивудските и музикалните звезди като Джордж Майкъл, Елтън Джон, Джон Траволта, Том Круз и десетки други. Няма човек, който да се е докоснал до нея и да е останал равнодушен.

Още от категорията
Коментари