Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето как да бръснете краката си, за да не стават на твърда четина още на втория ден, а да траят по седмица гладки: Ето как да бръснете краката си, за да не стават на твърда четина още на втория ден, а да траят по седмица гладки:
Facebook Twitter Google+Ако сте от онези момичета, които бръснат краката си, сигурно и вие си мечтаете омразните косми да не поникват още на втория... Ето как да бръснете краката си, за да не стават на твърда четина още на втория ден, а да траят по седмица гладки:

Ако сте от онези момичета, които бръснат краката си, сигурно и вие си мечтаете омразните косми да не поникват още на втория ден твърди и бодливи, а кожата ви да бъде гладка поне седмица след бръсненето. Е, на правилното място сте! Има няколко прости стъпки, които ще ви помогнат да се бръснете много по-рядко.

Започнете с гореща баня , която ще разшири порите ви и продължете с най-простия пилинг на света.

Бръсненето на краката е почти всекидневен ритуал на жени, което си е чист кошмар, особено през летните месеци.

 За да се наслаждавате това лято много по-дълго на прекрасното усещане за гладки крака, ние ще ви разкрием петте прости трика, които ще ви помогнат в начинанието. Когато казваме прости, ние наистина го имаме предвид.

топла вана

1.

Топла вана

Ако искате космите ви да растат много по-рядко, много е важно да ги избръснете възможно най-близо до корена. Къпането в топла вода омекотява кожата и отваря порите. По този начин космите ви ще се “открият”, за да можете да ги обръснете по-близо до корена.

2. Пилинг

Един от триковете, които ви доближават до корените на косъма, е трикът преди бръснене да направите пилинг, при това много лесен. Става дума за пилинга с морска сол, който ще премахне мъртвите клетки от повърхността на кожата, които иначе намаляват ефективността от бръсненето. Процедурата за нанасяне е следната: нанесете морската сол върху мокрите крака и разтрийте кожата с кръгови движения.

бръснене на кракака

3. Пяна (гел за бръснене)

След като вземете топла вана, нанесете пяна или гел за бръснене, който ще запази кожата влажна и ще позволи на косъмчетата да се обръснат по-близо до корена. Освен това пяната и гелът за бръснене съдържат хранителни и успокояващи съставки, които подхранват и успокояват кожата още по време на бръснене.

4. Намерете правилната самобръсначка

Самобръсначките с едно ножче могат да бъдат удобно решение, когато сте далеч от дома, но избягвайте тази възможност. В допълнение към раздразнението на кожата, тези самобръсначки едва ли ще премахнат всички влакна, така че вероятността на следващия ден отново да трябва да обръснете краката е голяма.

5. Посоката на бръснене

Ако имате навика да бръснете краката си по посока на растежа на косъма, е време да го промените. Посоката на бръснене на космите е много важна за по-нататъшния им растеж. Бръсненето в противоположната на растежа посока ви позволява да се доближите до корена и така косъмчетата ще растат по-бавно.

Още от категорията
Коментари