Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Златка и Благо свиха семейно гнездо – брюнетката издаде в рими къде е тузарският имот: Златка и Благо свиха семейно гнездо – брюнетката издаде в рими къде е тузарският имот:
Facebook Twitter Google+ Златка Райкова явно е момиче с много таланти – мода, пеене (както видяхме в “Като две капки вода”), а сега и... Златка и Благо свиха семейно гнездо – брюнетката издаде в рими къде е тузарският имот:

Златка Райкова явно е момиче с много таланти – мода, пеене (както видяхме в “Като две капки вода”), а сега и поезия! Бившата блондинка зареди рими в профила си в социалните мрежи, а поводът се оказа покупката на ново жилище за нея и любимия ѝ Благой.

„Пари от ТВ риалити, превърнати в метри квадрати, нейде из софийските вип покрайнини, с изглед към двете близки планини“ – това споделя Златка в социалните мрежи под снимка, на която заедно с  Благой Георгиев  седят на поляна и четат книга, видя HotArena.

Златка

Кадърът е заснет в с. Иваняне, което в последните години блести с тузарски и луксозни имоти.

То се намира в район Банкя и е на 12 км от столицата.

Именно в шикозния комплекс от затворен тип в китното селце най-вероятно семейството е свило семейното си гнездо, писа „България Днес“.

Ето какво още, плюс това в рими, издава Златка: „Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди. Блага вест си нося с мен в апартамента ми, който вече е пременен.

Басейн и камина с комина има в моята градина. Тревички, брезички, борчета, пчелички сутрин виждам вместо онези в центъра сгъчканите всички.

Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима.

Било далече казваш ми, но ето че броиш до три и хоп, в София си вече ти. Тук района е популярен с въздух чист и прохладен.

От Бояна хвалиш ми се, че си, но къв богаташ си тогава ти, щом смога на покрива ти седи“.

Двойката очевидно вече се е обзавела с жилище, тъй като през есента се очаква Златка да стане майка. Това ще е първото дете за нея и четвърто за бившия футболист.

Още от категорията
Коментари