Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Синът на Божинов доведе снаха на Алисия – ето сладката тийнейджърска двойка (Снимки): Синът на Божинов доведе снаха на Алисия – ето сладката тийнейджърска двойка (Снимки):
Facebook Twitter Google+Ето, че и момчето на Валери Божинов – Валери младши порасна и вече е тийнейджър на 12 години. Напоследък малкият футболен наследник... Синът на Божинов доведе снаха на Алисия – ето сладката тийнейджърска двойка (Снимки):

Ето, че и момчето на Валери Божинов – Валери младши порасна и вече е тийнейджър на 12 години. Напоследък малкият футболен наследник е забелязван често в компанията на Крисия Тодорова, но както се оказа, двамата са просто добри приятели. 

Сега обаче Младши си хвана официално гадже , въпреки крехката си възраст.

Валери и момичето са заедно от два месеца.

Наследникът на Божигол и Алисия вече е запознал първата си сериозна приятелка с родителите си.

„Много сте сладки и хубави“, са думите на певицата, щом ги вижда заедно под ръчичка. Малчуганите вече си ходят на гости. По-често момичето отива в къщата на Алисия и там децата се забавляват.

Валери Божинов младши

Гаджето на Валерко е на 14 години. Казва се Дария Томова и се занимава с художествена гимнастика. Преди години със семейството си заминава за САЩ, където да тренира, писа „България Днес“.

В компанията на Валери и гаджето му е и младата и талантлива певица Крисия.

Валери Божинов с Крисия

Най-скандалното е, че бащата на малчугана си е признавал пред медиите, че за първи път е правил секс, когато е бил 13-годишен. Дали така подучва и сина си, вайкат се интернет потребителите.

Още от категорията
Коментари