Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Един мъж остави баща си в старчески дом. Когато се върна, той беше вцепенен от въпроса на петгодишния си син Един мъж остави баща си в старчески дом. Когато се върна, той беше вцепенен от въпроса на петгодишния си син
Facebook Twitter Google+Обичайте и се грижете за възрастните си родители, независимо от тяхната възраст. Те са живели за вас, не можете да причините това на... Един мъж остави баща си в старчески дом. Когато се върна, той беше вцепенен от въпроса на петгодишния си син

Обичайте и се грижете за възрастните си родители, независимо от тяхната възраст. Те са живели за вас, не можете да причините това на близките си.

Които са съгласни, да споделят с приятели!

 

Синът, след като решил, че баща му вече е доста стар и е бреме за него, го оставил в старчески дом. Петгодишният му син го питал:

- Написа ли адреса, на който заведе дядо ми?

- Искаш да го посетиш ли?

“Искам да знам къде трябва да те заведа, когато станеш като него …”

Синът попитал бащата много правилно.

Защото както  постъпвате, така и ще постъпват с вас.

Необходимо е да се даде добър пример за децата, така че те да разберират, че родителите са свещени и да не трябва да ги изоставят, когато остареят, а по-скоро да им обърнат внимание и любов.

Обичайте родителите си, те са сами и никой няма да ви разбере и подкрепи толкова, колкото те!

Още от категорията
Коментари