Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Лора Крумова скъса с Нова – блондинката прави рязък завой в кариерата: Лора Крумова скъса с Нова – блондинката прави рязък завой в кариерата:
Facebook Twitter Google+Отдавна не бяхме чували нищо за Лора Крумова . Откакто излезе по майчинство и слезе временно от екран, журналистката сякаш се покри... Лора Крумова скъса с Нова – блондинката прави рязък завой в кариерата:

Отдавна не бяхме чували нищо за Лора Крумова . Откакто излезе по майчинство и слезе временно от екран, журналистката сякаш се покри от погледите на феновете си.

Близки до блондинката разкриват, че крояла планове да се върне възможно най-скоро на работа, защото започнала да я наляга следродилната депресия. 

Но уви, и без нея сутрешното предаване, което водеше имало добър рейтинг.

Колеги издават, че именно заради това ръководството на телевизията без много шум я отстранило. За русокосата журналистка се оказало, че няма място и при конкуренцията. Макар, че имала силни връзки в бТВ и от там не я искали. Затова се наложило да си намери алтернативна работа и да си осигури все пак някакви доходи.

Крумова щяла изцяло да се отдаде на преподаване във Висшето школо по застраховане и финанси в София. Лора ще води там магистърска програма по журналистика. Заедно с колежката си Галя Щърбева вече провеждали подбор на студенти.

На помощ на приятелките щели да се притекат някои известни личности. Които щели да изнасят лекции на учещите специалността.

Новото начинание извадило Лора Крумова от следродилната депресия, в която бе изпаднала след като роди дъщеря си. Тя ще имала с какво да се занимава и през лятото и през новата учебна година. Но я мъчел проблем, че с мъжа си Сотир ще бъдат разделени.

Лора Крумова

Той е учител по сърф и заради сезонната си работа няма да е вкъщи. Върху журналистката падали всичките грижи за двете и деца и кучето.

Лора и Сотир не успели да изкарат и цял месец заедно. След като се върнал от Банско, където води зимно ски школо благоверният й веднага заминал за къмпинг „Градина”. Където подготвя летния сезон. Училището му по сърф започнало от седмица насам да работи с пълна сила и да посреща първите курортисти.

Журналистката смятала да отскочи до морето, но никак не й било до плаж. Тъй като все още не е свалила излишните кила. Които натрупа по време на втората си бременност, предаават от retro.bg.

Още от категорията
Коментари