Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Крушката си има опашка: ето от кого Анджелина е наследила ангелската си хубост (Снимки): Крушката си има опашка: ето от кого Анджелина е наследила ангелската си хубост (Снимки):
Facebook Twitter Google+ Анджелина Джоли винаги е оглавявала класациите за най-красиви жени в света. Въпреки, че напоследък е ужасно слаба, актрисата не може да... Крушката си има опашка: ето от кого Анджелина е наследила ангелската си хубост (Снимки):

Анджелина Джоли винаги е оглавявала класациите за най-краси

ви жени в света. Въпреки, че напоследък е ужасно слаба, актрисата не може да скрие хубавите си черти. Анджелина

Както се оказва, крушката си има опашка.

И Анджи е наследила хубостта от майка си . Маршлин, майката на Джоли, е родена през 1950 г. в Илинойс, а от юношеските си години се премества с родителите си в Калифорния.

майката на Анджелина

През 1970 г. тя за първи път участва във филм, а година по-късно се омъжва за актьора Джон Войт. Тя ражда дъщеря си Анджелина през 1975 година. Това е второто дете на Маршлин, а първороднният ѝ син се казва Джеймс.

красивата майка на Анджелина

Тъй като грижата за две деца изисква доста време, младата жена се отказва от актьорството и се посвещава на семейството.

семейството на Джоли

Нейният съпруг постоянно ѝ изневерява, затова Маршлин не издържа и подава молба за развод. Процесът трае 2 години, но съдът накрая ги разделя.

Анджи с майка си

След това тя прекарва 11 години в романтична връзка с Бил Дей. Въпреки, че искаше деца от него, съдбата решава друго.

Анджелина Джоли и майка ѝ

Майката на звездната актриса, за съжаление, не живее дълго. Около 8 години тя смело се бори с рака и не желае много да общува с медиите.

Анджелина прилича на майка си

Тя умира от ужасната болест, когато е само на 56 години.

майката и бащата на Анджелина

В чест на майка си, Анджелина нарече една от дъщерите си на нея.

Още от категорията
Коментари