Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Излизайки от басейна, момчето започна да крещи неистово-Майка му беше ужасена, когато събу шортите му Излизайки от басейна, момчето започна да крещи неистово-Майка му беше ужасена, когато събу шортите му
Facebook Twitter Google+Затова си заслужава отговорно отношение към избора на бански костюми и къси панталони за деца. Не вярвайте на продавачите, когато говорят за... Излизайки от басейна, момчето започна да крещи неистово-Майка му беше ужасена, когато събу шортите му

Затова си заслужава отговорно отношение към избора на бански костюми и къси панталони за деца. Не вярвайте на продавачите, когато говорят за сигурността! 

Британката Лора Колинс заедно с 5-годишния си син Джак отишла на почивка в Испания.

Това, което се случило с бедното момче, трябва да бъде добър урок за всички родители. Историята започна много безобидно.

Момчето и майка му прекарали дълго време в басейна. Момчето си плувало по шорти. Именно този тип дрехи криели неочаквана опасност. 

След басейна майката решила да помогне на сина си да събуе банския си да се измие. В този момент, Джак започнал неистово да се дере…

Оказало се, че пенисът на момчето бил забит в мрежестата подплата на шортите. Жената не можела да освободи сина си. Аниматорите идват на помощ, но дори с ножици момчето не можело да бъде освободено. Изглеждало, сякаш пенисът му ще експлодира, бил толкова подут. Само в болницата лекарите успели да се отърват от това нещастно облекло. Вярно е, че съществува риск от увреждане на функциите на пикочните пътища на детето. 

Едва когато Джак успял сам да уринира, станало ясно, че опасността е преминала. Лекарите отбелязват, че това не е първият такъв случай. Всички родители на момчетата трябва да проверят колко безопасни са дрехите на децата им за тяхното здраве. Чудесно е, че тази история завършва с положителна нота. С Джак сега всичко ще бъде наред! 

Още от категорията
Коментари