Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Дъщерята на Глория зарадва всички мъже на плажа с тези снимки (снимки) Дъщерята на Глория зарадва всички мъже на плажа с тези снимки (снимки)
Facebook Twitter Google+Определено може да кажем, че много мъже са се зарадвали на тази гледка Симона Загорова остави без дъх почитателите си с пикантни... Дъщерята на Глория зарадва всички мъже на плажа с тези снимки (снимки)

Определено може да кажем, че много мъже са се зарадвали на тази гледка

Симона Загорова остави без дъх почитателите си с пикантни кадри, на които загатва за свръхедрите си природни дадености. Девойката се е изтегнала на плажа, а изрязаният бански едва смогва да прибере напращелия й бюст.

В момента Симона е на почивка на родното Черноморие и събира изкусителен тен, който палаво споделя в публичното пространство.

Още като тийнейджърка дъщерята на Глория имаше големи гърди, тъй като беше сравнително пълничка.

Любопитен момент е, че Симона има по-големи гърди от майка си. Макар да е на 45 години, Глория може е много по-слаба и може да се похвали с впечатляващо тяло, отбелязва „България Днес“.  

Още от категорията
Коментари