Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Алекс Сърчаджиева избяга от хорските очи – ето къде и с кого отмаря актрисата (Снимка): Алекс Сърчаджиева избяга от хорските очи – ето къде и с кого отмаря актрисата (Снимка):
Facebook Twitter Google+Животът на Алекс Сърчаджиева отдавна е публична тайна. След смъртта на любимия ѝ Иван Ласкин медиите се надпреварваха да изказват фалшиво съчувствие,... Алекс Сърчаджиева избяга от хорските очи – ето къде и с кого отмаря актрисата (Снимка):

Животът на Алекс Сърчаджиева отдавна е публична тайна. След смъртта на любимия ѝ Иван Ласкин медиите се надпреварваха да изказват фалшиво съчувствие, но цялото това внимание едва ли е помогнало на чаровната актриса по-лесно да преодолее загубата.

Алекс, обаче, е мъжко момиче и няма намерение да се предава духом – самата тя неведнъж го е казвала, както и това, че е длъжна да продължи напред заради дъщеричката си.Потвърждение, че актрисата наистина се опитва да преодолее загубата, е тази снимка от морския бряг, която Александра наскоро пусна в социалните мрежи.

И въпреки че мнозина предполагаха, че тази година тя няма да иска да почива през лятото, а ще се отдаде на активна работа, ето, че чаровната водеща все пак успява да надвие тъгата си.

На фотоса Алекс е в компанията на своя приятелка. А навярно някъде около тях си играе и малката ѝ дъщеричка – София.

Алекс Сърчаджиева на море

През последните месеци тя неведнъж е признавала, че в името на детето си няма да си позволи нито за секунда да падне духом. Даже напротив! Ще бъде усмихната и такава, каквото е била винаги в очите на малката София.

Алекс Сърчаджиева усмихната

Припомняме, че преди по-малко от месец Алекс Сърчаджиева отпразнува и своя 36-ти рожден ден. Профилът й в социалните мрежи очаквано бе залят от благопожелания, но едно от най-емоционалните послания, което й бе отправено, бе от колегата й Ники Кънчев.

“Днес рожден ден празнува прекрасната Алекс Сърчаджиева, с която екранът ни събра в последните десетина години. Супер актриса и смела импровизаторка!

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева

Знаете, животът й обаче хич не е само церемонии и бляскави рокли. Господ нонстоп й изпраща изпитание след изпитание, но Тя е много силна и ще продължи. И продължава! Честита да си, Алекс!!!”, написа той в социалната мрежа.

Още от категорията
Коментари