Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Синът на Петя Дикова на няма и 2 месеца дебютира в Народния редом със Стефан Данаилов: Синът на Петя Дикова на няма и 2 месеца дебютира в Народния редом със Стефан Данаилов:
Facebook Twitter Google+Синът на Петя Дикова – Александър още няма 2 месеца, а вече дебютира на сцена – бебето направи своеобразен тур за овации на... Синът на Петя Дикова на няма и 2 месеца дебютира в Народния редом със Стефан Данаилов:

Синът на Петя Дикова – Александър още няма 2 месеца, а вече дебютира на сцена – бебето направи своеобразен тур за овации на сцената на Народния театър , след като именитата му баба Аня Пенчева го показа за пръв път, излизайки с него след премиерата на спектакъла “Актрисата” вчера вечерта в Народния театър.

След края на постановката Аня бързо се скри зад кулисите и след секунди отново се върна на сцената усмихната, щастлива и много развълнувана, държейки на ръце момченцето, което е едва на 47 дни, пише “Lupa.bg”.

Аня Пенчева с внука си

Дъщерята на Аня – Петя Дикова роди на 22 април и заедно с поета Илиян Любомиров в момента са най-щастливите родители. Момченцето бе кръстено на бащата на Петя – журналистът Сашо Диков.

Звездното бебе за пръв път дефилира пред обществото на 7 юни вечерта по време на премиерата на баба си в Народния театър, където в спектакъла “Актрисата” тя си партнира със Стефан Данаилов.

Постановката беляза и завръщането на Ламбо на сцената след 5-годишно отсъствие.синът на Петя Дикова дебютира в Народния

Въпреки, че залата бе препълнена и всички шумно ръкопляскаха, а цялата сцена бе осветена от силни прожектори, внукът на Аня Пенчева се държа мъжки и изобщо не се разплака, въпреки че за момент се превърна в звездата на вечерта и измести вниманието от Стефан Данаилов и баба си Аня към себе си.

внукът на Аня Пенчева

Актрисата така щастливо се носеше по сцената с малкия Александър на ръце и на няколко пъти го вдигна високо във въздуха, за да покаже, че е горда мъжка баба. Макар Сашко да се роди над 4 кг., на сцената и в прегръдките на баба си той изглеждаше доста мъничък.

синът на Петя Дикова

Александър е първият кръвен внук на Аня Пенчева. Тя има и внук Ивайло от доведената си дъщеря Карина Караньотова –  щерка на мъжа й Ивайло Караньотов.

Неостаряващият секссимвол понечи да даде внучето си на истинския герой на вечерта – Ламбо, но той не посмя да го вземе в треперещите си ръце, за да не го изпусне.

Аня Пенчева с внука си

Другите основни партньори на Аня Пенчева на сцената – Кирил Ефремов и Ненчо Илчев с радост галеха момченцето и искрено му се радваха.

Така под бурните аплодисменти в чест на баба си и на нейния близък приятел и колега Стефан Данаилов новороденият Александър Илиянов Любомиров показа, че подобно на знаменитите си роднини е напълно готов за светския живот и изобщо не се смущава от светлините на прожекторите и от светската суета.

Още от категорията
Коментари