Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
20 стилни прически, които ще ви направят да изглеждате като момиченце тази година (снимки) 20 стилни прически, които ще ви направят да изглеждате като момиченце тази година (снимки)
Facebook Twitter Google+Всеки рано или късно иска драстично да промени имиджа си, да внесе нещо смело, необичайно и смело в стила и в живота... 20 стилни прически, които ще ви направят да изглеждате като момиченце тази година (снимки)

Всеки рано или късно иска драстично да промени имиджа си, да внесе нещо смело, необичайно и смело в стила и в живота си като цяло. И какво може да се справи с тази задача по-добре от промяната на косата? Едно от най-добрите решения за това е карето! В крайна сметка, тази прическа е идеална за собствениците на коса със средна и къса дължина, а също така изглежда много стилно и необичайно.

модерни прически

 

Средни и стилни подстрижки

20 СМЕЛИ РЕШЕНИЯ

 

Какво е степенувани карето? 

 

Да започнем с това, нека да видим какъв тип прическа е карето. Тази прическа може да се нарече смесица от две основни прически – каскада и класическа четворка.

 Тази прическа е различна от обичайното етажиране, което има формата на стълба. То може да бъде както изразено, така и едва забележимо.
необичайни каре

 

модни прически 2019

Строгата форма на класическата прическа не подхожда на всички момичета, но градуираният квадрат е поле за експериментиране. Тази прическа е подходяща за почти всяка дама, най-важното – да избере правилната форма и да направи стайлинг.

модни прически 2019

Боб с боядисана коса

завършване на подстригване

Градуиран боб с удължаване

Една от най-елегантните опции за коса със средна дължина е боб с удължаване .

каре с удължаване

каре с удължаване

Има няколко алтернативи на боб с удължаване, от които можете да изберете този, който подчертава чертите на лицето и вида на косата. Можете да отворите повече главата и да удължите шията. Тази прическа ще изглежда страхотно както на права, така и на вълнообразна коса.

Боб каре

стилни прически

модни прически

Късо каре
идеално е за коса със средна дължина, но не по-малко стилно и смело при жените с къса коса. Важно е правилно да поставите акцентите.

Боб за средна коса

Късият квадрат  отваря напълно задната част на главата, но страничните кичури могат да останат удължени. Оптималната дължина на тези нишки е до линията на бузите.

късо каре

каре на къса коса

Самият външен вид определя модела на прическата, който подчертава деколтето и подчертава овала на лицето.

каре

прическа за къса коса

Лесна подръжка без стилизанти

Друг безспорен плюс на такова подстригване е лекотата на стайлинг. 

стилен стил

модни прически 2019

Вие също ще се нуждаете от четка или гребен с естествени косъмчета, за да придадете блясък на къдриците.

стилен образ с прическа

модни прически 2019

Можете да експериментирате с тази прическа и това е лесно, дори и да не сте професионалист. Например, за вечерна визия можете да навиете елегантни къдрици от страни или да направите косата си на вълнички. С такава прическа ще изглеждате просто неустоимо!

Още от категорията
Коментари