Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Новата черна пантера, която засенчи Наоми Кембъл с красотата си Новата черна пантера, която засенчи Наоми Кембъл с красотата си
Facebook Twitter Google+Запознайте се с Ниаким Гетуеч – модел от Южен Судан, който учи хората да не се боят от тъмнината. 24-годишната жена решително... Новата черна пантера, която засенчи Наоми Кембъл с красотата си

Запознайте се с Ниаким Гетуеч – модел от Южен Судан, който учи хората да не се боят от тъмнината. 24-годишната жена решително руши стандартите и мотивира и другите да правят като нея.

Хубавицата, която в момента живее в американския град Минеаполис, не се притеснява от черния като въглен цвят на кожата си.

„Моята чернота е елегантна.

В края на краищата, представлявам нация на воини”, пише тя като коментар към една от многобройните си снимки в социалната мрежа.

Под други фотос тя подробно разказва как веднъж шофьор на Uber й е предложил да „избели” кожата си.

В отговор на неочакваната оферта тя само се разсмяла. „Няма да повярвате какви въпроси ми задават и как ме гледат заради цвета на кожата ми”, пише тя.

Ниаким е не само пламенен поддръжник на разнообразието в света на модата, но и мощен глас за правата на афроамериканците по целия свят.

Някой й е лепнал прозвището „Кралица на тъмнината”, а тя с радост е приела титлата.

„Кожата ми поглъща слънчевите лъчи, а косите ми се противопоставят на гравитацията. Не съм ли прекрасна?”, пита тя.

„Черното е смело, черното е красиво, черното е злато… Не позволявайте на американските стандарти да унищожат африканската ви душа. Обичайте кожата, в която живеете, независимо от цвета й”, пише младата жена.

Някога Ниаким имала много комплекси заради тъмния цвят на кожата си и дори искала да я изсветли.

С времето обаче се научила да се обича и да приема такава, каквато я е създала природата.

„Често ме питат защо имам толкова странен цвят на кожата. Как по дяволите мога да отговоря на този въпрос?”, смее се момичето.

Ниаким е истинска сензация в социалната мрежа. Всеки ден последователите й в Инстаграм се увеличават и към този момент броят им надхвърля 200 000. А под всеки кадър, който качва в мрежата, моментално започват да валят лайкове.

Случва се да получава и неприятни съобщения, но това не й пречи да продължава да се обича такава, каквато е.

„Природата ме е благословила с огромно количество меланин и аз обожавам тъмната си кожа”, отбелязва с гордост тя

Още от категорията
Коментари