Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
2 пъти седмично и петичките стават нежни като бебешко дупе до морето – убива гъбичките, премахва мазолите: 2 пъти седмично и петичките стават нежни като бебешко дупе до морето – убива гъбичките, премахва мазолите:
Facebook Twitter Google+През зимата не обръщаме кой знае какво внимание на стъпалата, защото са скрити нонстоп в чорапи и обувки. Но наближи ли лятото... 2 пъти седмично и петичките стават нежни като бебешко дупе до морето – убива гъбичките, премахва мазолите:

През зимата не обръщаме кой знае какво внимание на стъпалата, защото са скрити нонстоп в чорапи и обувки. Но наближи ли лятото и извадим ли от гардероба отворените обувки, забелязваме напуканите пети или мазолите от неудобните затворени обувки. Да не говорим за гъбичките, които направо процъфтяват във влажната среда на изпотените в чорапи крака.

маска за крака

Днес ще ви зарадваме с едно бързо и лесно домашно средство за идеалните петички – не само прави кожата бебешки мека, но изглажда мазолите и премахва гъбичките по ноктите.

Удивителен резултат, който се постига с помощта на 2 мощни съставки : 

Аспирин (10 таблетки)
Лимонов сок (2 супени лъжици)

Приготвяне:

Приготвянето на кремчето е много проста, трябва само да изпълните следните стъпки:

Стрийте аспирина на прах.
Добавете лимоновия сок, разбъркайте добре до еднородна, пастообразна структура.

Как да използвате:

За да използвате този домашен крем и да елиминирате мазолите и гъбичките, трябва да изпълните следните стъпки:

На първо място, важно е краката ви да бъдат добре почистени, така че ги почистете внимателно, за да отстраните замърсяванията.
След това нанесете малко от приготвената паста върху мазолите и гъбичките, и я оставете да действа върху засегнатата област за 30 минути, след това я отстранете с много вода, за предпочитане топла.
Накрая трябва да масажирате стъпалата с кръгообразни движения с пемза, това ще ви помогне да отстраните мъртвата кожа и да смекчите твърдите места по кожата.
Изплакнете отново с топла вода и добре изсушете краката си.

След като процедурата е направена, ние препоръчваме овлажняване на краката с крем-овлажнител, но не забравяйте, че краката са склонни да страдат от сухота, така че ежедневното нанасяне на такъв крем трябва да ви стане навик.

крем за крака

Тази процедура трябва да се повтори два или три пъти седмично, за да получите най-добри резултати.

И накрая, не забравяйте да използвате обувки, изработени от естествени материали, да използвате памучни чорапи и преди всичко да се грижите за краката си и да ги почиствате правилно.

Още от категорията
Коментари