Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Наистина любов: Тя е на 20, той – на 63! Милионер поиска ръката на любимата си на червения килим в Кан (Снимки): Наистина любов: Тя е на 20, той – на 63! Милионер поиска ръката на любимата си на червения килим в Кан (Снимки):
Facebook Twitter Google+ Двойка с почти 40-годишна разлика се появи на червения килим на филмовия фестивал в Кан . 63-годишният милионер Милош Кант избра... Наистина любов: Тя е на 20, той – на 63! Милионер поиска ръката на любимата си на червения килим в Кан (Снимки):

Двойка с почти 40-годишна разлика се появи на червения килим на филмовия фестивал в Кан .

63-годишният милионер Милош Кант избра впечатляващ начин да направи предложение на 25-годишната си любима Маргарита Аранха от Португалия.

Милионерът коленичи пред девойката под проблясъците на камерите и й подаде пръстен. Маргарита се веднага прие предложението да стане съпруга на Милос.

жена в червена рокля

възрастен мъж с млада жена

Снимка от този трогателен момент сподели самата булка в Instagram. – “Казах да. Най-прекрасният момент в живота ми! Много те обичам” – коментира тя отдолу.

предложение на червения килим

Романсът на двойката започнал в средата на април. Маргарита и Милош се срещнали в нощен клуб, в който тя танцувала, а той бил съсобственик.

влюбена двойка

В рамките на няколко седмици след съдбоносното запознанство танцьорката станала изпълнителен директор на фестивалите в клуба.

Още от категорията
Коментари