Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Хилда й го докара! Вижте кой е новият мъж до Мария Игнатова! Хилда й го докара! Вижте кой е новият мъж до Мария Игнатова!
Facebook Twitter Google+Мария Игнатова намери утеха след раздялата с Димитър Рачков Мария Игнатова най-после намери утеха след раздялата с Димитър Рачков.  Блондинката е неразделна... Хилда й го докара! Вижте кой е новият мъж до Мария Игнатова!

Мария Игнатова намери утеха след раздялата с Димитър Рачков

Мария Игнатова най-после намери утеха след раздялата с Димитър Рачков.

 Блондинката е неразделна с фризьора си. Двамата се познават от години и той винаги е намирал начин да я разведри. И този път блондинката е решила да намери утеха в компанията му.

Фризьорът й се познава и с Димитър Рачков, но Мария Игнатова му е по-близка. Той се грижи и за визиите на участниците в Капките. Лично Хилда Казасян се доверя на него за сценичните си прически.

Мария Игнатова не пропуска възможност да сподели фотоси с любимия си фризьор. На снимките тя винаги е усмихната. Приятелите й дори вече се шегуват с нея, че фризьорът е новият й любим. Дали в твърденията им има доза истина, можем само да гадаем. Но е факт, че Мария Игнатова не се отделя от него.

Ако се вярва на слуховете, тя преживяла много тежко раздялата с Рачков. За няколко месеца блондинката беше прекъснала социалните си контакти. През това време бившият й стана изключително активен и не пропускаше светско събитие, пише разкрития.ком.

Преди дни Мария Игнатова направи дебют в светския живот. Тя се появи на изложбата на гримьорката на Капките. На събитието присъства и Димитър Рачков и това стана повод за слуховете, че двамата са се събрали отново.

Още от категорията
Коментари