Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Неочаквано признание: Поли Генова още помни шамара, който изяла от Тодор Колев! Неочаквано признание: Поли Генова още помни шамара, който изяла от Тодор Колев!
Facebook Twitter Google+ Поли Генова не е от личностите, които се опитват да градят имидж със скандали, затова признанието, което направи младата майка само... Неочаквано признание: Поли Генова още помни шамара, който изяла от Тодор Колев!

Поли Генова не е от личностите, които се опитват да градят имидж със скандали, затова признанието, което направи младата майка само преди броени минути в ефира на Нова телевизия, хвърли в недоумение феновете ѝ. Наложи се Поли да даде допълнителни подробности, за да не стане някое недоразумение:

Оказа се, че преди години не кой да е, а лично Тодор Колев ѝ удря толкова звучен шамар , който певицата помни и до днес.

Това се случва по време на снимките на филм, в който и двамата са били в главните роли – Поли е била в ролята на дъщерята на Тодор Колев в сюжетната линия.

Поли Генова и Тодор Колев

“Имах удоволствието да работя с Тодор Колев в последните му години… Влизайки в НАТФИЗ “Режисура” един от колегите в курса реши да направи късометражен филм и ме покани в главната роля.

В началото нямах представа за какво става точно дума, но когато той ми каза “Тодор Колев ще играе баща ти”, аз казах – “Това ми е достатъчно, ок” (смее се). Съгласих се веднага. И да, имаше такава сцена, в която се караме и Тодор Колев ми забива шамар. И то страшен шамар”, признава днес с усмивка Поли, която сега съчетава активно професионалните си изяви с майчинството.

Нека припомним, че миналата година Поли взе участие в шоуто, посветено на големия Тодор Колев – “Фалшив герой”, заедно с куп други родни знаменитости. Спектакълът имаше небивал успех:

Поли Генова на сцената

“Много е трудно да съчетаеш динамиката на професионалния живот и майчинството. Досега бях посветена изцяло на работата си. А сега вече не е така. Едно малко човеке зависи от мен. Уча се все още на този баланс.

Само преди седмица чаровницата бе водещ на церемонията по раздаването на наградите на БГ Радио. А на всяка една от паузите е притичвала при бебето си, което я е чакало в гримьорните.

“Нямам избор. Ако искам нещата да се случват, трябва да го направя. Всъщност още в началото знаех, че ще бъде трудно, но трябва да съм търпелива… Пея му. Не е доволен. Плаче. Но пък баща му го омайва с песни, въпреки че не е музикант.”

Още от категорията
Коментари