Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Събитието на годината – Приказната сватба на Цеци Красимирова! /СНИМКИ/ Събитието на годината – Приказната сватба на Цеци Красимирова! /СНИМКИ/
Facebook Twitter Google+Цеци Красимирова се омъжи! Голямото събитие беше вчера! Късметлията е американския милионер, с руски произход Майкъл Струмейтис. Сватбата се състоя в в старинен... Събитието на годината – Приказната сватба на Цеци Красимирова! /СНИМКИ/

Цеци Красимирова се омъжи!
Голямото събитие беше вчера! Късметлията е американския милионер, с руски произход Майкъл Струмейтис. Сватбата се състоя в в старинен замък в каталунския курорт Сиджис.
На тържеството бяха поканени около 300 гости от цял свят.

Цеци се появи на една от старинните тераси на замъка, облечена в помпозна рокля на дизайнерка Евгения Борисова, а от прозорците полетяха бели гълъби.


Цели пет месеца отнема изработката на булченската рокля на Цеци Красимирова.

За специалния ден тя не избира популярен световен бранд, а държи да бъде облечена от български дизайнер.

От историите в Инстаграм на дизайнера Евгения Борисова, която уши роклята на булката, научаваме, че освен замъка, крайморският град е пълен с музеи и бутикови заведения за хранене. Тя също пристига по-рано, за да помогне в стайлинга на младоженката. Неотлъчно до Цеци в последните дни на трескава подготовка е сестра й Даниела, както и една пораснала хубавица – дъщеря й Джудит.

Младоженецът Майкъл Струмейтис блесна в костюм, специално ушит за него от близкия му приятел Том Форд.
 

Още от категорията
Коментари