Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Венета Райкова затвори устата на всички хейтъри на Сузанита – ето как я подкрепи водещата (Снимки): Венета Райкова затвори устата на всички хейтъри на Сузанита – ето как я подкрепи водещата (Снимки):
Facebook Twitter Google+Всеизвестно е, че Венета Райкова не робува на общоприетото мнение и не се притеснява открито да изразява своето. По повод последните нападки... Венета Райкова затвори устата на всички хейтъри на Сузанита – ето как я подкрепи водещата (Снимки):

Всеизвестно е, че Венета Райкова не робува на общоприетото мнение и не се притеснява открито да изразява своето. По повод последните нападки към Сузанита относно пластичните операции и предизвикателните ѝ прояви, водещата затвори устите на всички хейтъри и застана зад скандалната пловдивчанка.

“Подхожда ти да ти завиждат! На Сузанита с много обич Венета Райкова” – такова бе посланието, което написа към тийнейджърката водещата на “Папараци”.

Венета Райкова подкрепи Сузанита

Райкова собственоръчно написа пожеланието на първата страница от новата си книга, озаглавена “Завист”.

Двете дори публикуваха снимка, на която позират заедно, а Венета не пропуска да коментира последните публикации на тийн идолката. 

Венета Райкова и Сузанита

Най-новият роман на Венета Райкова разкрива пикантни сюжети от родния шоубизнес, но без да назовава героите с истинските им имена. Амбиции, алчност, завист и пари се завихрят и заплашват да пометат много съдби. 

За журналистката “Завист” е шеста книга, като първите ѝ четири романа бяха издаден в рамките на само една година.

книгата на Венета Райкова

Сузанита пък напоследък не спира да се забавлява, обикаляйки всички точки на България. Често може да бъде засечена в пловдивски и столични заведения, както и при топ коафьорите в страната. 

Една от последните й истории в Инстаграм е на чаша мартини бианко, придружена от текст “Да пием за злото, че доброто никой не го помни”.

Сузанита пост

Още от категорията
Коментари