Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Чудото на покрива на къща в квартал Лозенец-Зелени площи, асансьор, дръвчета Чудото на покрива на къща в квартал Лозенец-Зелени площи, асансьор, дръвчета
Facebook Twitter Google+Луксозна “къща на Карлсон” се появи на покрива на жилищна сграда в столичния квартал “Лозенец”, съобщава Нова тв. Постройката, която се намира... Чудото на покрива на къща в квартал Лозенец-Зелени площи, асансьор, дръвчета

Луксозна “къща на Карлсон” се появи на покрива на жилищна сграда в столичния квартал “Лозенец”, съобщава Нова тв. Постройката, която се намира на ул.

“Минзухар”, има покривно озеленяване, двор, както и… асансьор. Собственичката е лекар.

Наследила е имота.  Къщата е направена като вила, с озеленяване, климатици, соларни панели, има дори и дръвчета. “Това е стая, не е къща. Има и камина, която не се използва. 

Наследила съм го от брат ми и зет ми. Сигурно има разрешителни. Не мисля, че се надвишава височината на блока, който трябва да бъде”, коментира собственикът на имота. “Нямаме документи за такова нещо. Има си сграда, одобрена с плосък покрив. Обаче така като гледаме не е особено плосък.  Няма значение кой е собственикът. Ние документи да е законно нямаме. При всички положения това са общи части. Това нещо съществува от преди 2012-а година. 

Сигнал и жалба за това нещо не е регистрирана. Няма как да одобрим нещо, за което нямаме сигнал. Както виждате от улицата не го вижда човек. Има покривно озеленяване. Интелигентно е направено, но това не го прави законно”, разкри кметът на район “Лозенец” Людмил Дреков.

Още от категорията
Коментари