Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
На пръв поглед къщата е много хубава, но има една нелепа грешки на архитекта На пръв поглед къщата е много хубава, но има една нелепа грешки на архитекта
Facebook Twitter Google+Обикновена на пръв поглед къщата в Южна Каролина изненадва хората с безсмислието си, когато успеят да забележат в нея значителен недостатък.  Заслужава... На пръв поглед къщата е много хубава, но има една нелепа грешки на архитекта

Обикновена на пръв поглед къщата в Южна Каролина изненадва хората с безсмислието си, когато успеят да забележат в нея значителен недостатък. 

Заслужава да се отбележи, че само малцина успяват да видят от пръв поглед огромната грешка на архитекта, но и тези, които успеят да го направят, попадат в истинска задънена улица. 

Те просто не могат да разбират как може да се живее в такава къща. Пробвайте и вие да разгадаете тази архитектурна загадка.

 

Казват, че за да проектират една къща архитектите трябва да си блъскат главите над чертежите и сметките няколко месеца.

Очевидно, авторите на проекта на къщата, представена на снимката долу, са решили да не хабят толкова много време и са претупали на две на три нещата.

В противен случай, как можете да обясните факта, че пътят, който очевидно трябва да доведе до вратата на гаража, се намира съвсем от другата страна, а гаражната врата е от страната на тротоара, ограден с бордюр? 

Освен това, гледайки тази снимка, някои потребители са забелязали, че от вратата на гаража до прозорците на хола разстоянието е около 1 метър, т.е. там може да влезе странично само велосипед. 

Оценявайки снимките на тази невероятна къща, потребителите в мрежата предполагат, че може би това е един вид мостра, която по-късно няма да се продава и използва за живеене. 

 

Други хора смятат, къщата все още е в процес на изграждане и всичките ѝ видими недостатъци ще бъдат премахнати. 

Трети искрено съжаляват бъдещите собственици на къщата и сипят люти закани по адрес на архитектите.

Още от категорията
Коментари