Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
След като дъщеря им се събудила, краката ѝ били покрити със синини, а причината шокираща за родителите След като дъщеря им се събудила, краката ѝ били покрити със синини, а причината шокираща за родителите
Facebook Twitter Google+Четиригодишно момиче от Англия, било наистина пъргаво както и повечето деца на нейната възраст. За съжаление, животът им в един момент се обърнал... След като дъщеря им се събудила, краката ѝ били покрити със синини, а причината шокираща за родителите

Четиригодишно момиче от Англия, било наистина пъргаво както и повечето деца на нейната възраст. За съжаление, животът им в един момент се обърнал с главата надолу. През февруари 2015 г. тя се разболяла от рядка болест.

 Родителите не подозирали нищо необичайно. След известно време, забелязали, че момичето се движи със затруднения.

 
Една сутрин забелязали рани и синини по краката му и веднага го отвели на лекар. Било й диагностицирано рядко заболяване, наречено “purpura fulminans”.
 
Лекарите предупредили родителите за най-лошото, че момичето може да загуби краката си.
След многобройни терапии, кръвопреливане и присаждане кожа, момичето прекарало 10 месеца в болница. Ползвала количка и се учила отново да ходи.
 
Днес тя е здрава, но изисква ежедневна грижа. Наистина е самоуверена, докато нейните родители показват опасността от това заболяване, с цел да се повиши информираността на родителите по целия свят.

Още от категорията
Коментари