Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Къде е най-добре да нанасяте руж според формата на вашето лице – 
	За по-красив грим! Къде е най-добре да нанасяте руж според формата на вашето лице – 
	За по-красив грим!
Facebook Twitter Google+Първото правило при грима е, че няма правила! Независимо дали става дума за форма на веждите или контуриране, то няма универсална рецепта.... Къде е най-добре да нанасяте руж според формата на вашето лице – 
	За по-красив грим!

Първото правило при грима е, че няма правила!

Независимо дали става дума за форма на веждите или контуриране, то няма универсална рецепта. Знаехте ли обаче, че същото нещо важи и за ружа?

В зависимост от това каква форма има вашето лице, той може да се нанесе така, че да го подчертае.

Вижте как да го направите:

1. Квадратна форма

Подчертайте формата на лицето си като нанесете ружа на върха на бузите и го слеете с помощта на кръгови движения с вашата четка за грим.

2. Овална форма

При овалната форма на лицето трябва да нанесете ружа в центъра на скулите – няколко сантиметра от страната на носа и да слеете с външни по посока движения.

3.Кръгла форма

Тъй като вече имате кръгла форма на лицето, то трябва да направите ружа да изглежда под ъгъл.

За тази цел трябва да започнете от точка, която е съвсем малко под скулите и да слеете с леки движения нагоре и навън.

4. Продълговата форма

В случай, че имате продълговато лице, то най-добри резултати ще получите, ако нанесете ружа точно под центъра на очите ви и го слеете с външни движения в права линия.

5. Сърцевидна форма

При сърцевидна форма на лицето трябва да нанесете ружа точно под и към външните игли на върха на бузите и да го смесите навън и нагоре към косата си.

Още от категорията
Коментари