Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето реакцията на Сашо Диков след раждането на внучето му – първи думи на журналиста в типичния му стил: Ето реакцията на Сашо Диков след раждането на внучето му – първи думи на журналиста в типичния му стил:
Facebook Twitter Google+След като вчера дъщеря му, Петя Дикова , го дари с внуче, Сашо Диков не крие колко е щастлив, че е станал... Ето реакцията на Сашо Диков след раждането на внучето му – първи думи на журналиста в типичния му стил:

След като вчера дъщеря му, Петя Дикова , го дари с внуче, Сашо Диков не крие колко е щастлив, че е станал дядо

„Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което ще подаря на бебето Александър, ще е тайна от медиите. Това са лични неща“.

Така журналистът изрази радостта си от събитието. Малкият Александър е кръстен на дядо си и това му даде повод за още гордост:

„Горд съм, че са кръстили бебето на мен.

Имам зет като мед. Илиян е талантлив, постигнал е всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това“, споделя Сашо.

Сашо Диков дядо

Снимка: ХотАрена

От страна на Илиян Любомиров родата също не можела да си намери място от щастие. Роднините му от Перник са приготвили армагани за новороденото, писа „България Днес“.

„Аз съм израснал при баба. Там научих някои важни неща – да карам колело по площада, да чета в. „Дума“, като си плюнча пръста и да свалям мацки по стара пернишка рецепта. Ето и самата рецепта: приближава се до най-впечатляващата дама в някой клуб, глътва наведнъж питието й и пита със сластен глас: „Да ти поръчам ли още едно?“, шегува се с родословието си Любомиров, предават от hotarena.net.

Още от категорията
Коментари