Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Кали вече не е брюнетка! Вижте колко ѝ отива новата прическа – като момиченце е (Снимка): Кали вече не е брюнетка! Вижте колко ѝ отива новата прическа – като момиченце е (Снимка):
Facebook Twitter Google+ Кали винаги е предизвиквала медийния интерес с действията си – то не бяха 3-ма сина от 3-ма мъже, събирания и раздели,... Кали вече не е брюнетка! Вижте колко ѝ отива новата прическа – като момиченце е (Снимка):

Кали винаги е предизвиквала медийния интерес с действията си – то не бяха 3-ма сина от 3-ма мъже, събирания и раздели, шумно отразявани в медиите. Последната бомба бе раздялата с бащата на третия ѝ син – Влади, която още отеква в пресата. 

Факт е, обаче, че в живота на попфолк-дивата вече има нов мъж, при това с 15 години по-млад от нея.

Затова явно звездата е решила да заложи на нова, по-младежка визия , която тотално я променя.

 

Певицата е с нова прическа – с много светли кичури, които някак я подмладяват. Вероятно причина за това е и по-младото й гадже. Не можем да отречем обаче, че за 43-те си години изглежда зашеметяващо и не случайно такива младоци хлътват по нея. 

Кали на кичури

“Животът ти предлага толкова много врати, ти избираш коя да затвориш и коя да отвориш” и “Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам. Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните”, с тези мъдрости Кали ни залива под снимките си от социалните мрежи. Дали е нов, по-философски етап от живота ѝ – предстои да видим.

Още от категорията
Коментари