Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
10-те поли, които скриват излишните килца и извайват силуета (Снимки): 10-те поли, които скриват излишните килца и извайват силуета (Снимки):
Facebook Twitter Google+Ако досега сте имали притеснения относно няколко сантиметра в повече тук и там, то спрете да се тревожите. Това, че мерките ви... 10-те поли, които скриват излишните килца и извайват силуета (Снимки):

Ако досега сте имали притеснения относно няколко сантиметра в повече тук и там, то спрете да се тревожите. Това, че мерките ви не са 90-60-90, съвсем не означава, че не може да изглеждате убийствено.

Спрете да криете тялото си под безформени пуловери, дълги туники или широки панталони в черно или тъмносиво.  Закръглените жени и момичета с правилните дрехи изглеждат красиви, елегантни, стилни, модерни, а апетитните им форми възбуждат въображението на всеки мъж.

Като правило, полите и роклите се считат за най-женственото облекло. Всяка жена трябва да знае как да избере подходящата пола , за да подчертае силните си страни и да скрие недостатъците.

1. Класическа пола тип молив

пола тип молив

Тази пола е любима на всички дами – отива на почти всяко момиче, независимо да ли е “кльощава” или закръглена. Полата-молив издължава и изтънява пълната фигура, подчертава красивите извивки и забележимо прикрива коремчето. За онези дами, които имат масивни бедра и тънко кръстче, най-добре е да носят пола-молив с подходящ топ или блуза, но ако, напротив, талията е закръглена – тогава удълженият блейзър или туника ще подхожда повече на полата.

2. Пола тип лале

пола тип лале

Този стил пола също се счита за универсален, тъй като подхожда както на слаби, така и на пълни жени. Единственото нещо, което пухкавелките трябва да имат предвид, е да носят пола тип лале с висока талия, за да скрият коремчето и страничните „изпъкналости“. Полата трябва да бъде леко удължена и от меки материи, така че визията да не натежи.

3. Поли с прихлупване

 

поли за пухкавелкипола с прихлупване

Такива поли също са подходящи за притежателките на пищни форми. За да подчертаете достойнствата си, трябва да изберете пола със странично прихлупване, а материята трябва да е еластична и лека.

4. Пола с А-линия

пола с А-линия

Ако полата от този тип е от леки, добре падащи материи, тогава тя ще изглежда просто красиво на пълна фигура. Дължината на полата може да бъде различна, според вашите предпочитания, но в кръста трябва да бъде пристегната с колан – твърд или ластичен.

5. Разкроени поли

 

разкроена пола

поли за пухкави дами

Този стил на поли ще бъде винаги модерен и стилен, така че тази пола трябва да присъства в гардероба на всяка жена с пълна фигура. Този стил перфектно прикрива пълните бедра, малкото коремче, едрите крака и перфектно подчертава талията. Полата с разкроена кройка е подходяща по всяко време на годината, като най-важното е да изберете правилните цветове и материя, от която да я ушиете.

6. Пола-панталон

пола-панталон

Ако обичате да носите такъв мъжки атрибут като панталони, тогава полата-панталон е идеалната възможност за пълната фигура. За жена с ниска или средна височина подходящи са поли-панталон с дължина до коляното или малко по-високо.

7. Дънкови поли или поли деним

дънкова пола

Тези поли са страхотни за ежедневието. Те отиван и на високи, и на ниски жени. Благодарение на гладката и плътна материя, те подчертават идеално фигурата и я правят по-привлекателна.

8. Поли на слоеве

пола на слоеве

Поли с такъв стил могат да стоят чудесно на жена с пълна фигура, но трябва да бъдат ушити от много лека материя и да имат не повече от три слоя. Дължината не трябва да отива по-ниско от глезена.

9. Плетени поли

трикотажна пола

На жените с пълна фигура отиват плетени поли с не едри плетки или дребни дантелени мотиви, не особено релефни – по-скоро гладки. Най-добре изглежда плетената пола с висока талия.

10. Пола-слънце

пола-слънце

Това е една от опциите за лятна пола. Подобни поли значително олекотяват външния вид и правят визията на жената ефирна и лека. На закръглени жени ще изглежда добра пола с дължина до коляното.

Избирайки пола за пълна фигура, трябва да запомните няколко правила:

- Избягвайте полите с хоризонтални райета. Ако предпочитате райета, по-добре е да изберете вертикални;

- Тъканта на полата трябва да бъде гладка, мека и лека. Тежките материи ще добавят ненужен обем и ще създадат още по-пищни форми;

- По отношение на цвета, най-добре изберете едноцветни и избягвайте едрите щампи;

- Не се страхувайте от цветовете. Черният цвят не винаги ни прави слаби, правилно подбрани цветни дрехи правят визията по-младежка, лека, положителна и привлекателна.

Най-важното: не се страхувайте да експериментирате с цвят, форма, дължина. Не забравяйте, че вие ​​сте кралица, а кралицата възхищава, радва се и обича.

Още от категорията
Коментари