Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
5-те вида алкохол, които са истински убиец на кожата – съсипват я бавно и постепенно: 5-те вида алкохол, които са истински убиец на кожата – съсипват я бавно и постепенно:
Facebook Twitter Google+Всички знаем, колко е вреден алкохолът за здравето. При злоупотреба води до увреждания на черния дроб, затлъстяване и какво ли още не.... 5-те вида алкохол, които са истински убиец на кожата – съсипват я бавно и постепенно:

Всички знаем, колко е вреден алкохолът за здравето. При злоупотреба води до увреждания на черния дроб, затлъстяване и какво ли още не.

Оказва се, обаче, че това далеч не са всички лоши последици, ако посягаме често към чашката. Алкохолът е един от най-големите врагове на кожата

. Представяме ви 5-те вида алкохол, които убиват кожата :

Бира 

Прави лицето подуто заради съдържанието си на захар и сол.

Бяло вино 

Чаша вино е добре за храносмилането – нали и лекарите го препоръчват? Едно скорошно проучване на университета Браун установи, че дори малко количество вино увеличава вероятността от зачервяване на определени места поради наситеността на кръвните клетки на повърхността на кожата.

Червено вино 

Естествената захар в него също допринася за увеличаване на зачервяванията.

Ром и уиски 

Твърдият алкохол под формата на ром или уиски провокира появата на акне и води до преждевременно стареене на кожата.

Коктейли

Може би най-лошият вариант от петте. Коктейлите съдържат различни видове алкохол, много захари и консерванти, които са “катастрофални” за кожата.

Още от категорията
Коментари