Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Упражнението, което ще промени корема ви за 28 дни- всеки може да го постигне! Упражнението, което ще промени корема ви за 28 дни- всеки може да го постигне!
Facebook Twitter Google+Здравейте, ПРЕКРАСНИ ДАМИ! Нашите специалисти, фитнес инструктори и диетолози по здравословен начин на живот продължават да ви предлагат различни и креативни варианти, с които... Упражнението, което ще промени корема ви за 28 дни- всеки може да го постигне!

Здравейте, ПРЕКРАСНИ ДАМИ!

Нашите специалисти, фитнес инструктори и диетолози по здравословен начин на живот продължават да ви предлагат различни и креативни варианти, с които ще може да се преборите с излишните килограми, да се храните пълноценно и да живеете здравословно, защото ЗДРАВЕТО е най- важното нещо, загубим ли го веднъж губим всичко! Обичайте себе си и бъдете здрави!

Кои са нашите специалисти? И как ще ви бъдат полезни?

Възможно ли да е живеем здравословно, да намираме време за себе си и малко спорт, да живеем в синхрон с тялото си и да го обичаме и същевременно да се развиваме кариерно, да гледаме деца и семейство и да съвместяваме всички останали ангажименти?

 

Дани и Мони ще отговорят на всички тези въпроси в статиите, които предстоят! Ще си говорим за здравословния начин на живот и поддържането на оптимална форма целогодишно. Дани ще ви разкрие професионалната гледна точка и тайната на успеха как да имаш перфектно тяло след 2 раждания и да намираш време да тренираш, докато отглеждаш 2 деца, грижиш се за семейството и същевременно работиш неспирно, а Мони ще ви разкрие любителската страна на нещата и как успешно може да съвместяваш кариерата със спорта и да поддържаме здрав дух и здраво тяло целогодишно, да слушаме какво ни говори и да живеем балансирано.

Ще ви разкажем как стигнахме дотук и ще ви дадем съвети и насоки, които научихме по време на дългия път, който изминахме дотук!

Но стига за нас! Да поговорим по същество! И да се опитаме да сме ви максимално полезни!

 

Знаем, че обичаш предизвикателствата! Всеки ги прави в даден момент от живота си! А защо да не е по един забавен и здравословен начин? 

Това предизвикателство може да бъде направено от всеки, защото е много просто и доставя това, което обещава: напълно ново тяло! Трябват ви само 28 дни и съвсем малко усилие!

 
 

Защо планк?

Може да се чудите защо това упражнение – планк, обещава толкова добри резултати.  В края на краищата, упражнението изглежда малко просто и как така ще засегне цялото тяло, се питате в момента? Сега ще ви обясним!

 

Предизвикателството

Предизвикателството  планк трябва да бъде завършено за четири седмици.

 На първо място, просто започнете в положение дъска за 20 секунди (показано на снимката). Лесно е, нали? Бавно изграждате издръжливостта си, докато не успеета да изкарате по четири минути през последните дни в тази поза. Увеличавайте времето по- малко всеки ден с няколко секунди

Въпреки че може да мислите, че упражнениеето е твърде лесно, трябва да знаете, че то може да даде невероятни резултати, като ви помага да стопите коремната мазнина. И тъй като то държи цялото тяло подобно на лицевите опори,  укрепва мускулите ви отвътре. 

В първия ден  трябва да държите тялото си в положение за 20 секунди. След това постепенно трябва да увеличите времето до 4 минути в последния ден.

Това 28-дневно предизвикателство е чудесен начин да укрепите и подготвите мускулите си за нови предизвикателства. Така че започвайте още днес! Хубавото време идва и трябва да покажем хубавите си тела!

Препоръка: И все пак, ако вярвате, че това упражнение е твърде тежко за вас, просто дръжте в тази позиция толкова дълго, колкото можете, всеки ден от предизвикателството.

Чакаме коментари и ще се радваме да споделите резултатите си с нас!

Още от категорията
Коментари