Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Императорската маска тушира бръчките в зародиш. 10 процедури за порцеланово лице без възраст: Императорската маска тушира бръчките в зародиш. 10 процедури за порцеланово лице без възраст:
Facebook Twitter Google+Копринена, кадифена, гладка – кожата на източните красавици от филмите. Няма как човек да не им завиди – те сякаш не са... Императорската маска тушира бръчките в зародиш. 10 процедури за порцеланово лице без възраст:

Копринена, кадифена, гладка – кожата на източните красавици от филмите. Няма как човек да не им завиди – те сякаш не са подвластни на времето.

Ориенталските красавици използват натрупаните от векове източни знания в областта на козметологията.

Съхранени са чудесни рецепти за маски , кремове и лосиони, които помагат на жените от Изтока да запазят кожата си в перфектно състояние и дълго време да запазят младостта и красотата си.

Ето една от тези рецепти е маска, която ви позволява да подмладите кожата и да изгладите дълбоките бръчки. Всички нейни компоненти са достъпни и евтини, а забележим положителен резултат може да се види още след първата употреба.

ориенталска маска за лице

Императорска маска за красота

Продукти:

3 супени лъжици сода за хляб
1 чаена лъжичка натурален мед
1 чаена лъжичка масло от шипка
1/4 чаена лъжичка канела,
4 чаени лъжички сметана

Приготвяне:

1. Смесете всички съставки така, че да се получи хомогенна маса. 
2. Нанесете маската на дебел слой върху почистеното лице и шия, без да докосвате областта около очите и устните. 
3. След 15-20 минути изплакнете с топла вода.

Препоръчително е да се проведе курс от 10 маски, които да се правят 2 пъти седмично. Кожата чувствително се освежава, изсветлява, става опъната, а порите ще бъдат чисти и значително стеснени. Дълбоките бръчки се намаляват съществено, а малките бръчици напълно ще изчезнат.

© Jemchyjinka.ru Источник: https://jemchyjinka.ru/2016/12/01/turetskaya-maska-krasoty-ot-glubokih-i-melkih-morshhin-chitaem/

Още от категорията
Коментари