Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
7 поли, за които трябва да забравите след 40- състаряват ви, демоде са и спрете да ги носите! 7 поли, за които трябва да забравите след 40- състаряват ви, демоде са и спрете да ги носите!
Facebook Twitter Google+Има неща, които отдавна са излезли от мода, но някои жени продължават да ги носят, особено възрастните жени. И по този начин да... 7 поли, за които трябва да забравите след 40- състаряват ви, демоде са и спрете да ги носите!

Има неща, които отдавна са излезли от мода, но някои жени продължават да ги носят, особено възрастните жени. И по този начин да развалят естествената им красота, докато тя трябва да се подчертае.

Видове поли

Особено внимание трябва да се обърне на модата за поли. Например, мини поли.

 Има едно неписано правило: много къси може да се носят в ранна възраст или ако имате много дълги крака.

С възрастта жените трупат целулит и мазнини, това е нормално. Но да го демонстрираме, поставяйки  къси поли, не е много прилично.

Всички видове мини-поли, покриващи само дупето, не са подходящи за жени с нисък ръст и плътна конструкция. В тях те изглеждат дори по-ниски и широки.

Поли, каре- предмет на мъжкото национално облекло на шотландците – понякога по някаква причина и нашите жени носят. Виждайки с такива млади момичета, все още можете да мислите, че търсят начин да изразят себе си., но  дамите на възраст трябва да забравят за тях, ако не искат да станат за смях

Кожени поли в комбинация с мрежести чорапогащи и високи токчета изглеждат най-малко вулгарни.

Необходимо е да се съсредоточим върху едно нещо. Или пола, изработена от кожа, ако фигурата позволява, тъй като тя обикновено застава плътно, или върху ботушите. 

Малките отпечатъци по полите изглеждат инфантилни. Всички видове звезди, сърца, череши и други подобни са за деца. Една възрастна жена трябва да избере обикновени поли или с абстрактни модели, за да не изглежда смешно.

Тесните поли в комбинация с обемисти обувки изглеждат грозни.

Поли тип молив са винаги на мода, това е класика, но те трябва да бъдат правилно носени. Ако краката са пълни, дължината на полата трябва да бъде малко под коляното, а обувките не масивни и без висок ток. Ако краката са тънки, изберете пола 2см над коляното и високи ботуши.

Полите тип камбанка бяха на мода преди около тридесет години. Някои жени ги получиха като подарък от майки и баби. Без значение колко скъпа е паметта й, все още не си струва да ги носиш днес. Сега изглеждат старомодни.

 

Всички дънкови поли са по-подходящи за млади момичета, отколкото за възрастни жени. Ако ви харесва деним, купите си джинси. И изберете поли от други тъкани.

Какво да облека да бъде на върха? За практически съвети за създаване на атрактивен и модерен имидж, вижте нашите статии . Следвайте връзките.

Още от категорията
Коментари