Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Невероятната история на най-кошмарната пластична операция в света – струва ли си? (Снимки): Невероятната история на най-кошмарната пластична операция в света – струва ли си? (Снимки):
Facebook Twitter Google+Темата за красотата е болна за всяка жена. Последните десетилетия настана истински бум на пластичната хирургия – всяка втора дама у нас... Невероятната история на най-кошмарната пластична операция в света – струва ли си? (Снимки):

Темата за красотата е болна за всяка жена. Последните десетилетия настана истински бум на пластичната хирургия – всяка втора дама у нас е с корекции на устните, скулите, носа, гърдите…

Хората не харесват външния си вид и вече не се притесняват да легнат под ножа, за да добият желаната външност. В света на шоу бизнеса никой вече не се изненадва от подобни операции. Но желанието да станем красиви понякога има тъжен резултат.

 Известни са много жертви на пластичната хирургия: Донатела Версаче например.

Това, което се случи с южнокорейската певица Ханг Миоку, обаче, е трудно да се опише другояче, освен “ужас”.

още от училище Ханг мечтае да пее на сцената. Но в опитите да постигне успех като певица тя се провали. Остава второразредна актриса. Според нея тя не може да стане известна, защото няма привлекателен външен вид. Въпреки, че всъщност е доста красиво момиче. Един приятел налива масло в огъня, казвайки, че Миоку не изглеж много „атрактивно“.

 

красива корейка

На двайсет и осем тя прави първата си операция. След това следват още и още. След пълен фейслифт вместо подобрение външният вид на Миоку се влошава. Но това не я спира. Тя си мисли, че става по-хубава.

В някакъв момент Ханг толкова е додеяла на лекарите с манията си по пластична хирургия, че в Южна Корея хирурзите започват да ѝ отказват. Тогава се мести в Япония. Там, с изключение на операциите, момичето се пристрастява към инжекциите с ботокс. Но и в Страната на изгряващото слънце вратите на клиниките по пластична хирургия скоро се затварят пред Миоку.

жертва на пластичната хирургия

Когато корейката се връща в родината си, дори родителите й не я разпознават (удивително е как минава през паспортния контрол). Един от лекарите започва незаконно да ѝ инжектира силикон. После дава на момичето малко силикон и ѝ обяснява как да се инфектира сама. С течение на времето веществото обаче свършва.

И тогава Миоку наистина полудява. Тя започна да инжектира лицето си с растително масло и парафин. Тази идея й е прошепната от глас в главата ѝ. В резултат на това лицето и шията на Ханг се деформират, а главата ѝ става неколкократно по-голяма. След тази случка роднините ѝ вкарват корейката в психиатрична клиника.

ужасна пластика

След известно време Ханг е освободена и историята й става публична. Това се случва благодарение на телевизионно предаване, което показва жертвата на пластиката.

Трогнатите от историята корейци събират пари, за да се опитат да върнат на Миоку лицето й с помощта на нови операции.

Хан Миоку

Ханг преживява още шест операции. Лекарите отстраняват 60 грама силикон и още 200 грама други вещества от лицето и шията ѝ. Намаляват размера на главата ѝ. Но изглежда ли Хан като преди? Разбира се, че не.

жена с много пластики

Заслужава ли си пластична хирургия? Въпросът остава отворен.

Още от категорията
Коментари