Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Не може да ги нямате тази година. Топ дънките на пролет- лято 2019 по- свежи от всякога (снимки) Не може да ги нямате тази година. Топ дънките на пролет- лято 2019 по- свежи от всякога (снимки)
Facebook Twitter Google+Новият пролетен сезон донесе със себе си не само повече слънце, зеленина и топлина, но и нови тенденции в облеклото . Ами ако пролетта е... Не може да ги нямате тази година. Топ дънките на пролет- лято 2019 по- свежи от всякога (снимки)

Новият пролетен сезон донесе със себе си не само повече слънце, зеленина и топлина, но и нови тенденции в облеклото . Ами ако пролетта е свежа, а дрехите в гардероба ви са стари?

Има няколко решения: можете да изхвърлите всичко, което е остаряло и да си купите нещо модерно, но можете да освежите дрехите си и да носите това, което имате. Днес ще ви предложим малко рукоделие, с малко творчество ще създадете интересни и уникални възможности от старите си дънки

Ако си спомняте, по-рано имаше джинси с дупки и пердета вградени в тях на мода, тази година това е ясна анти-тенденция. Разбира се, можете да ги поставите на далечните рафтове на килера, но е много по-интересно да ги преработите или добавите малко елементите на бродерия .

 

 Бродерия на деним изглежда красива, елегантна и женствена, освен това, този елемент на декора, може би, никога не излиза от мода!

модерни дънки 2019

Дънки с бродерия

Днес изданието ни подготви за вас чудесна селекция от идеи за бродерии за неща, изработени от деним . Бродерия може да се направи, за да се подчертае уникалността, и за да се даде “нов живот” на отдавна забравените дънки.

модерни дънки 2019

В допълнение към класическите неща, дизайнерите се опитват да въведат нещо необичайно във всяка своя колекция. Съдейки по модните дефилета, бродерията на деним за дълго време се установи в гардероба на модата.

модерни дънки 2019

Бродерията може да бъде с кратък модел или с ярка обемна, по цялата дължина на панталоните. На върха на популярността са различни надписи и флорални мотиви. Идеални за среща с приятели, посещение на кафенета, кино и обикновени разходки.

модерни дънки 2019

Бродираните дънки помагат да се създаде изискан, женствен вид.

В продължение на много векове бродерията на дрехите остава популярна сред хората с различен социален статус. Стилът се променя, появяват се нови технологии, но бродираните продукти никога не излизат от мода!

Тази идея е подходяща и ако се налага да възстановите старите дънки, затваряйки дефекта на любимите си панталони с красив модел: било то петна или дупки.

Днес много магазини със стоки за ръкоделие предлагат интересни неща, които имитират висококачествен бродиран модел. Така можете да превърнете дънките с бродерия в едно от най-модерните неща на вашия гардероб и да ги носите почти през всеки сезон!

При извършване на декоративни работи, вземете под внимание плътността на тъканта, вземете остри игли с добро качество и надеждни конци. Изберете нишки в зависимост от това, което искате. Те могат да бъдат: конци, памук, коприна, вискоза или вълна.

Мисля, ще тези идеи ще се сбъднат през следващия уикенд!

Нюансите на нишката трябва да съвпадат с дрехите, които ще се носят в конфигурацията с панталонт.. Преди да декорирате нови дънки с бродерия , те трябва първо да бъдат изпрани, за да се проверите тъканта за свиване. За да направите това, те трябва да се накисват за половин час в топла вода с разтвор на прах за цветни тъкани.

модерни дънки 2019

Моля, имайте предвид, че бродерията трябва да се постави в области, които не са склонни да се огъват, когато се носят дънките. Ако не вземете предвид тази препоръка, орнаментът ще загуби първоначалната си форма и няма да изглежда естетично.

модерни дънки 2019

Изисканата и оригинална японска бродерия „Сашико” перфектно украсява всякакви видове дрехи. Подобна украса е популярна сред младите хора.

модерни дънки 2019

Още интересни идеи!

модерни дънки 2019

Тези дънки просто няма да останат незабелязани и ще бъдат само във вашия гардероб!

модерни дънки 2019

Декорирането на дънки може да бъде украсено с различни техники: сатенен бод, кръст, мъниста, кристали, камъни, панделки. Изберете каквото харесвате и се чувствайте свободни да творите!

И за да разберем как да бродирам такава красота на джинсите си, гледайте това видео.

 

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Модната бродерия е подходяща не само за дрехи, но и в аксесоари – бродирани чанти, яки, папийонки и различни орнаменти под формата на бродирани брошки и обеци изглеждат стилно. 

За изпълнението на повечето от тези идеи се нуждаете от доста време, усилия и пари, а резултатът приятно ще изненада не само вас, но и всичките ви приятели. Например, украсих старите си дънки с бродерия само за една вечер, без да изразходвам нито една стотинка пари, тъй като почти всяка домакиня може да намери 3 различни макари 

Споделете вдъхновението си с приятелите си

Още от категорията
Коментари