Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
5 упражнения, които направиха талийката ми слаба, а коремчето стегнато и то само с по 10 минутки на ден (снимки и видео) 5 упражнения, които направиха талийката ми слаба, а коремчето стегнато и то само с по 10 минутки на ден (снимки и видео)
Facebook Twitter Google+Тънко тяло, релефни мускули и прибран корема – мечтата на много жени и мъже. Трябва да поработим усилено с тялото си, ако искаме да... 5 упражнения, които направиха талийката ми слаба, а коремчето стегнато и то само с по 10 минутки на ден (снимки и видео)

Тънко тяло, релефни мускули и прибран корема – мечтата на много жени и мъже. Трябва да поработим усилено с тялото си, ако искаме да постигнем това. Няма магически начин да отслабнете и да приведете тялото във форма, с изключение на упражненията. Колкото по-скоро се захванете, толкова по-скоро ще получите желания резултат.

Днес изданието ни ще ви разкаже за 5-те най-ефективни упражнения , които помагат за бързото премахване на корема и паласките . Това е експресен метод 

 

Как бързо да отслабнете и да премахнете корема

Това е малък набор от упражнения, които са насочени към бързо и ефективно отслабване в коремната област. За да ги завършите, ще ви трябват само 5 минути на ден, въпреки че можете да ги превърнете в 20 минути. Отнема само желание и постоянство. След месец и половина резултатът ще бъде забележим.

Видеото с изпълнението на самите упражнения ще видите по- долу

 

КОРЕМНИ УПРАЖНЕНИЯ

Упражнение номер 1
Легнете по гръб, изправете краката си, а ръцете се простират до тялото. Вратът и плешките са повдигнати над пода, сега започват да вдигате краката нагоре с бързи темпове. След повдигане не поставяйте краката си на пода. Извършете упражнението за една минута. Движението трябва да е активно, но не прекалено бързо. Понижете бавно краката си, за да усетите напрежението в коремните мускули.

упражнения за корем

Упражнение номер 2

Застанете в легнало положение, изправени назад. Алтернативно дръпнете коленете до гърдите си. Просто не бързайте, дръпнете един крак, задръжте за няколко секунди, след това го оставете. И така, една минута.

С течение на времето продължителността на упражнението може да бъде увеличена. Преценете състоянието си, ако можете да го направите по-дълго – направете го.

упражнения за корем

Упражнение номер 3

Сега е време да изпълните любимото упражнение “Велосипед”, малко по- сложно. Лягате по гръб, ръцете заключвате зад главата. Повдигнете лопатките на шията и раменете, без да повдигате долната част на гърба от пода. Краката последователно се сгъват коленете и се издърпват до гърдите. Обърнете тялото към сгънатия крак, опитвайки се да докоснете коляното с лакътя.

упражнения за корем

Упражнение номер 4

И сега се подпрете на лактите. Друго упражнение, което тренира коремните мускули, укрепва ги и ги държи във форма. Застанете в легнало положение, опирайки се на лактите си. Гръбначният стълб е прав, цялото тяло е права линия, без огъване. Задръжте в тази позиция за минута.

упражнения за корем

Упражнение номер 5

Друга опция за усукване за консолидиране на нашия резултат. Лягате по гръб, ръцете зад главата, краката, свити в коленете. Ако можете, дръжте краката си с тежест. Сега последователно завъртете случая наляво и надясно, докато се издигате нагоре. Поддържайте напрежението на коремните мускули. Направете една минута.

упражнения за корем

И тук е обещаното видео, в което показваме техниката на изпълнение на всяко упражнение

Изпълнявайте комплекса всеки ден, увеличавайте броя на повторенията и продължителността на тренировката – и резултатът няма да отнемат много време. Тялото ще ви благодари за такъв прост, но ефективен набор от упражнения .

Харесаха ли ви упражненията? Не забравяйте да споделите с приятели.

 

Още от категорията
Коментари