Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Меган започна да ражда, грабна фотоапарата и направи сама снимки от собственото си раждане Меган започна да ражда, грабна фотоапарата и направи сама снимки от собственото си раждане
Facebook Twitter Google+Като опитен фотограф, Mеган Матиуко казва, че е свикнала да снима моменти, които вече не могат да бъдат повторени. Когато за първи път научила,... Меган започна да ражда, грабна фотоапарата и направи сама снимки от собственото си раждане

Като опитен фотограф, Mеган Матиуко казва, че е свикнала да снима моменти, които вече не могат да бъдат повторени. Когато за първи път научила, че е бременна и че ще стане майка, тя веднага разбра, че иска да хване всичко от първия дъх до първия момент, когато очите им се срещнат. 
Меган е професионален фотограф от Ню Йорк, който прави снимки на сватби и мода. Когато научила, че е бременна, тя казала, че е обещала на себе си и съпруга си Райън да прави снимки на собственото си раждане.

 Макар да звучи невероятно, успя да улови първите секунди от раждането на бебето си.


Цялото раждане протича наистина хаотично. Майката на Меган присъствала като морална подкрепа на дъщеря си. Райън също бил в стаята, а телефонът в едната ръка, а фотоапарата – в другата, за да може да го даде на жена си, когато го помоли. 
Въпреки че ражда, Меган успява да улови идеалния момент за фотография. Така Истън Матиуко се роди като здраво момче. 

На следващия ден майката публикува снимките във Facebook и съвсем скоро стана много вирусна: 

„ Винаги правя фантастични снимки за другите. Защо не си позволим такова нещо? “, Пише Меган.

Още от категорията
Коментари