Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Всяка година от 15 години насам той изминава 13000 километра, за да види ранената си любима: история за истинската любов Всяка година от 15 години насам той изминава 13000 километра, за да види ранената си любима: история за истинската любов
Facebook Twitter Google+Какво е истинската любов и има ли мерило за нея? Унесени в ежедневието и егоизма си, ние, хората, често забравяме да покажем... Всяка година от 15 години насам той изминава 13000 километра, за да види ранената си любима: история за истинската любов

Какво е истинската любов и има ли мерило за нея? Унесени в ежедневието и егоизма си, ние, хората, често забравяме да покажем чувствата си на хората, които обичаме. В това отношение има много какво да научим от животните, например.

Ето една история за истинската любов и вярност :

Всеки август щъркел на име Клепатан е принуден да остави приятелката си Малена, за да отлети в Южна Африка. За съжаление Малена не може да отлети с него – преди 22 години ловец я ​​ранил и оттогава тя остава сама и търпеливо чака своя годеник.

Оттогава насам за последните 15 години лоялният Клепатан, преодолявайки разстояние от 13 хиляди километра, се връща при любимата си всеки март.

влюбени щъркели

Докато щъркелът е в Африка, за Малена се грижи за бивш учител. Щъркелите са построили своето любовно гнездо точно на покрива на къщата му, която се намира в малкото село Бродски Варош, Хърватия. Благодарение на него тази истинска любовна история стана известна. Вижте тези красиви влюбени птици:

влюбени щъркели

влюбени птици

вярност при животните

грижа за щъркели

двойка щъркели
© Jemchyjinka.ru Источник: https://jemchyjinka.ru/2019/03/23/vernyj-aist-uzhe-15-let-letaet-po-13-tysyach-kilometrov-chtoby-uvidet-svoyu-ranenuyu-zhenu/?fbclid=IwAR0zUyE272TPyLBPsSipaR-iEWy21JkPcXcfIexX_R2LjTpYgQ1a7gAV55I

Още от категорията
Коментари