Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тези неща ви загрозяват и отблъскват мъжете от вас, а вие си мислите точно обратното (снимки) Тези неща ви загрозяват и отблъскват мъжете от вас, а вие си мислите точно обратното (снимки)
Facebook Twitter Google+Най-миниатюрната версия на малка черна рокля или друго облекло, опънато по тялото, голям часовник с много камъни, евтина версия на маркова чанта... Тези неща ви загрозяват и отблъскват мъжете от вас, а вие си мислите точно обратното (снимки)

Най-миниатюрната версия на малка черна рокля или друго облекло, опънато по тялото, голям часовник с много камъни, евтина версия на маркова чанта и натрапчив аромат на парфюм – момичетата, които разчитат на известни марки и модни трикове, демонстрират неща, които отдавна са зачеркнати.

Показният лукс отдавна е станал синоним на лош вкус и липса на стил. Затова тези 7 неща не ги правете, само ще ви загрозят визията и ще отблъснат мъжете от вас.

Бъдете естествени, натурални и не прекалявайте с грима и модните експерименти и няма да има мъж, които да може да ви устои

Още от категорията
Коментари