Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Когато започна да ражда, всичко беше наред, но след като бебето се появи-Гледаха като треснати! Такова нещо не бяха виждали Когато започна да ражда, всичко беше наред, но след като бебето се появи-Гледаха като треснати! Такова нещо не бяха виждали
Facebook Twitter Google+Акушерите, които провеждали израждането на първото дете на млада майка започнали да шушукат,  че „никога не са виждали подобно нещо“. Причината да... Когато започна да ражда, всичко беше наред, но след като бебето се появи-Гледаха като треснати! Такова нещо не бяха виждали

Акушерите, които провеждали израждането на първото дете на млада майка започнали да шушукат,  че „никога не са виждали подобно нещо“.

Причината да си говорят така, са двете зъбчета, които се вождали в устата на новороденото.

Малката Ела Роуз наистина се родила със зъби. Обикновено при по-голямата част от децата зъбчетата се появяват не по-рано от шестмесечна възраст.


А да се роди с вече прорязани зъби е толкова голяма рядкост, че дори няма статистика за нея.

Младата майка още не знае какво да прави с тези „подаръци“. Кърменето, по очевидни причини, засега е изключено.


„Нямам идея трябва ли да ги чистя по някакъв начин, та те са толкова малко. Лекарите изхождат от здравия разум и препоръчват да не се пипат поне година“.

Още от категорията
Коментари