Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Джулиана Гани прави рязък завой в кариерата: показа завиден талант в новото амплоа Джулиана Гани прави рязък завой в кариерата: показа завиден талант в новото амплоа
Facebook Twitter Google+Силиконовата прелест Джулиана Гани обича да ни изненадва. Поредното предизвикателство, което е поела русокосата красавица разкрива неподозиран неин талант. Гани рязко смени... Джулиана Гани прави рязък завой в кариерата: показа завиден талант в новото амплоа

Силиконовата прелест Джулиана Гани обича да ни изненадва. Поредното предизвикателство, което е поела русокосата красавица разкрива неподозиран неин талант.

Гани рязко смени амплоато и пое роля в сериал, където застава до големи имена от кино индустрията. 

Красивата пловдивчанка се включи в снимките на сериала “Кеш”.

Партнира си с Башар Рахал, Павел Владимиров и др. Башар лично похвалил силиконката за нейната актьорска игра и споделил, че му откъснала главата с уменията си да влиза в различни превъплъщения. Гани влиза в ролята на икономист и обяснява какво е ливъридж (финансов термин, който се използва, за да илюстрира усилването на ефекта (печалбата или загубата) от дадена финансова операция, дължащо се на “мултиплициране” на инвестирания ресурс – б.а.)

Фурията никак не си губи времето. Освен пробивът и в киното, Джулиана има намерение да се изкачи и на дизайнерския небосклон. Красавицата, която е една от най-активните звезди в социалните мрежи се похвали със собствена марка дрехи, чиято серия обаче е лимитирана, тъй като представените до момента модели са ръчно рисувани и сами по себе си носят своята уникалност и индивидуалност.

Джулиана Гани дизайнер

Плеймейтката твори модерните и актуални дрехи с помощта на Анелия, която пресъздава света на Джулиана Гани върху облеклата и така освен във всичко останало, в което се изявява Джули, тя ще се занимава и с производство на дрехи.

Още от категорията
Коментари