Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Безмилостна война, гаврата е неописуема! Мариана Попова се хвана за косите с Лили Иванова! Безмилостна война, гаврата е неописуема! Мариана Попова се хвана за косите с Лили Иванова!
Facebook Twitter Google+Мариана Попова окепази песен на Лили Иванова Мариана Попова демонстрира огромно самочувствие като певица, позволявайки си да запише нов вариант на песен... Безмилостна война, гаврата е неописуема! Мариана Попова се хвана за косите с Лили Иванова!

Мариана Попова окепази песен на Лили Иванова

Мариана Попова демонстрира огромно самочувствие като певица, позволявайки си да запише нов вариант на песен на Лили Иванова от началото на 90-те.

Това е „Две хубави очи” по едноименното стихотворение на Пейо Яворов.

Жената на Веселин Плачков е записала песен по същото стихотворение, но със съвсем различна мелодия.

„Излага се! Всички знаят, че тази песен е на Лили!”, коментират меломани.

Фенове на примата на родната естрада смятат, че е изключително самонадеяно да се правят промени по толкова голям хит, като се ползва само неговият текст, писа „Уикенд“.

Музиката, която изпълнява Лили, е написана от един от най-известните композитори в България – Александър Кипров. Песента на Мариана Попова е от композитор на име Стоян Стоянов. В клипа пък са използвани кадри от филма с Плачков „Дамасцена”.

Още от категорията
Коментари