Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Бомба! Голям сексскандал разтърси тенисиста Григов Димитров Бомба! Голям сексскандал разтърси тенисиста Григов Димитров
Facebook Twitter Google+Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици заради скандала с изтеклото в интернет интимно клипче, на което се „гушка“ с... Бомба! Голям сексскандал разтърси тенисиста Григов Димитров

Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици заради скандала с изтеклото в интернет интимно клипче, на което се „гушка“ с бившия си приятел – автомобилния състезател Люис Хамилтън. Певицата, която все още се води гадже на първата ни ракета Григор Димитров, нарече хакера, публикувал видеото, „изключително подло същество“.

„Беше ужасно преживяване“, заяви Шерцингер в свое интервю.

„Наистина не мога да разбера как някой би направил подобно нещо.

Каква полза би имал от публикуването му“, споделя мулатката.

Близки на изпълнителката и звездата от Формула 1 споделиха, че двамата са били ужасени от изтеклата интимна информация и са решили да запазят мълчание, докато отмине скандалът. И Шерцингер, и Хамилтън обаче са твърдо решени да намерят виновника. Видеото, което е с дължина от две и половина минути и е заснето с телефон, показва 40-годишната певица и 32-годишния пилот от Формула 1 в доста личен момент и вероятно не е било предназначено за чужди очи.

Според запознати клипчето е било изтрито преди години. То обаче се появи отново в мрежата, което означава, че е било част от голямата хакерска атака от 2014 г., когато от изтичането на лични данни пострадаха много знаменитости. По това време Никол и Хамилтън все още бяха заедно. Звездата от „Пусикет Долс“ и пилотът от Формула 1 се разделиха окончателно през 2015 г. след доста бурна връзка. В същото време Григор Димитров пази пълно мълчание по повод неприятната ситуация. Припомняме, че само преди няколко седмици се заговори, че тенисистът и певицата са се разделили окончателно и вече имат нови тръпки в животите си. На Гришо му бе приписана авантюра с българската колежка на Никол – Михаела Филева, която в момента се подвизава като ментор в шоуто за таланти „Гласът на България“.

За Шерцингер пък медиите на Острова твърдяха, че е залитнала по футболист, който от дълго време я преследвал и настоятелно я ухажвал. В крайна сметка се оказа, че нито една от двете клюки не е вярна. Михаела Филева призна, че никога не се е срещала с Григор Лично, а Шерцингер пък разсея слуховете, че двамата са скъсали, като под една от последните снимки на първата ни ракета в социалните мрежи му написа затрогващ коментар, гласящ: „Обичам те“. Според близки до звездната двойка сексскандалът, който в момента бушува около Никол, по никакъв начин не ядосал Гришо. Той определено не бил ревнив и не нападнал любимата си за това, че цял свят я видял в интимна светлина. Подкрепял я безрезервно и двамата заедно минавали през уронващата престижа на изпълнителката ситуация.

Още от категорията
Коментари