Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Шеф Ангелов излезе извън кожата си от ярост: запокити тигани по готвачите Шеф Ангелов излезе извън кожата си от ярост: запокити тигани по готвачите
Facebook Twitter Google+Предаването  Hell’s Kitchen България се превърна в еталон за грубост и скандално поведение. Скоро кухнята на Ада ще напусне поредният участник, борещ се... Шеф Ангелов излезе извън кожата си от ярост: запокити тигани по готвачите

Предаването  Hell’s Kitchen България се превърна в еталон за грубост и скандално поведение. Скоро кухнята на Ада ще напусне поредният участник, борещ се за победа в едно от най-горещите кулинарни формати в родния тв ефир. До неговото изгонване обаче се стига след поредица от яростни конфликти.

Шеф Ангелов дирижира привидно спокойно и хладнокръвно изпълненията в кухнята, но показа, че и неговото търпение има граници.

Ако досега сме го виждали най-вече да повишава тон в кухнята на двата отбора, вече е време да мине на следващото ниво. Кулинарният гуру вече директно мята тигани – и не само – по онези, които творят глупост до глупост в кухнята на ресторанта му.

Кухня от ада

„Правя компромиси само с хора, които са неопитни, но не и с тези, които имат претенции. Правя компромиси, докато се обучават, влязат ли гости в ресторанта компромиси няма”, споделя с категоричен тон Шеф Ангелов. И добавя непоколебимо:

„Никога не съм се опитвал да овладея чувствата си. По-скоро се стремя да „овладея” рецептата, за да я представя по най-добрия начин. Добри продукти + добра рецепта = съвършено изпълнение.”

шеф Ангелов

Този път кулинарното му предизвикателство към кандидат-готвачите не само изпита уменията им да готвят за време, но и показа нагледно дали знаят какво значи щафетно бягане. И докато показват какво могат, те все пак отново грижливо опънаха нервите на шеф Ангелов, предизвиквайки безпрецедентни конфликти.

Още от категорията
Коментари