Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Студентка заживя в брутално общежитие-коптор, ужасът й премина всякакви граници! Вижте какво направи момичето! Студентка заживя в брутално общежитие-коптор, ужасът й премина всякакви граници! Вижте какво направи момичето!
Facebook Twitter Google+Студентка беше настанена в една от най-лошите и мърляви стаи в общежие, но момичето успя да я превърне в стая мечта. Много млади... Студентка заживя в брутално общежитие-коптор, ужасът й премина всякакви граници! Вижте какво направи момичето!

Студентка беше настанена в една от най-лошите и мърляви стаи в общежие, но момичето успя да я превърне в стая мечта.

Много млади хора, които стават студенти и се записват в университет, не си представят възможните трудности, с които ще се сблъскат. Така се случи с това младо момиче.

След като напусна дома си, за да учи в друг град, тя получи стая в общежитие.

Но ужасът й не премина всички граници, когато видя как изглежда стаята. Няма такава мърсотия. Стаята беше като истински коптор. Абсолютно невъзможно да се живее в такива условия.

 

 

Но все пак момичето беше доста креативно и смело. Това, което тя направи от тази ужасна стая, изглежда като истинска магия. Готови ли сте да видите процеса на превръщане от ужасен коптор в прекрасна стая на красиво момиче?

Ето как изглежда стаята първоначално … Далеч от концепцията за “рай”:

 

Таванът на стаята беше покрит с влажни петна. Очевидно е, че стаята е била многократно наводнена. Освен това по стените имаше плесен. И по стените някой е рисувал грозни надписи.

Само няколко часа, преживявайки шок и ужас, момичето направи план. Тя взе предвид всичките си ограничени средства …

И тя започна да създава магия … Първоначално се отърва от отвратителните тапети, покрити с мухъл. И боядиса стените с бяла боя. Бялата боя е една от най-евтините. В допълнение е отлично решение за визуално увеличаване на малка стая.

Тогава тя облепи и гардероба. Отново използва най-евтиното светло фолио. 

Накрая останаха по-дребните, но съществени дребни поправки. Момичето сложи бюрото си и декорира стаята. Освен това си направи тоалетка.

Аз съм съгласна, резултатът е просто впечатляващ!!

 

 

Още от категорията
Коментари