Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тази жена буди възхищение. Ето как е изглеждала на 27 г. и сега на 43 г.- доказателство, че годините са само цифри (снимки) Тази жена буди възхищение. Ето как е изглеждала на 27 г. и сега на 43 г.- доказателство, че годините са само цифри (снимки)
Facebook Twitter Google+Тази жена е доказателство, че годините нямат значение, а дори може да послужат в обратната посока- да подмладяват и да изглеждате все... Тази жена буди възхищение. Ето как е изглеждала на 27 г. и сега на 43 г.- доказателство, че годините са само цифри (снимки)

Тази жена е доказателство, че годините нямат значение, а дори може да послужат в обратната посока- да подмладяват и да изглеждате все по- добре.

Има жени, за които времето не е заплаха, защото остарявайки те разцъфват

Мислите си, че красота и младостта са неизменно свързани, а остаряването неминуемо ги разделя. Смятате, че с напредване на възрастта хората започват да губят привлекателността си? Наистина ли промените в тялото, настъпващи с годините, са неизбежни?

Тази гледна точка е напълно погрешна.

 

Доказателството дава една 43-годишна жена, която колкото повече остарява, толкова по-красива, жизнена и енергична става.

Ели твърди, че всеки човек сам кове съдбата си и решава как ще се чувства в даден момент.

Тя е прекрасен пример за това, че една жена може да стане много по-красива и да изглежда ослепително и умопомрачително по-добре с възрастта.

Най-важното е да искате

Ели Тъкар е на 43 години. Тя споделя, че никога не е харесвала толкова тялото си, колкото сега. След като децата ѝ пораснали и станали независими, тя вече започнала да има повече време за себе си. Това пък ѝ дало възможност да посети спортния център, близо до дома ѝ. Най-важното обаче е, че тя вече не се страхува, че нейната красота скоро ще избледнее. Често такива мисли превземат съзнанието на 20-годишните девойки. Днес тази жена изглежда така, както винаги е мечтала. Тя е преразгледала режима си на хранене и активно се занимава с йога.

Драматична промяна

Ели винаги е била слаба, но много безформена и отпусната. Сега тя публикува снимки, направени преди 10 години и през последните дни, а разликата е голяма. Изненадващото е, че наистина на 43 години, изглежда много по-добре отколкото на 27. Сега тялото ѝ е гъвкаво, атлетично и стегнато.

Съпругът на Ели е бил много изненадан от промените във външния вид на жена си и решава да последва примера ѝ, Преди време той е имал проблеми с теглото, но вече всичко това е в миналото. След няколко години упорити тренировки, в момента изглежда повече от перфектно, а тялото му е здраво и атлетично.

В профила си в социалните мрежи Ели честичко споделя упражнения и как да бъдат изпълнени и видове хранителни режими. Тя отговаря и на десетките въпроси на последователите си. Според нея всеки може да постигне резултати, най-важното е да е мотивиран и да има желание. Възрастта няма никакво значение. Никога не е твърде късно човек да започне да подобрява външния си вид и да се чувства щастлив.

Още от категорията
Коментари