Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най- добрите прически за жени над 40 години с моментален подмладяващ ефект (снимки) Най- добрите прически за жени над 40 години с моментален подмладяващ ефект (снимки)
Facebook Twitter Google+Идва пролетта, а с нея желанието за живот и промяна. Писнало ви е от старата прически и тъмни дрехи, е сега е... Най- добрите прически за жени над 40 години с моментален подмладяващ ефект (снимки)

Идва пролетта, а с нея желанието за живот и промяна. Писнало ви е от старата прически и тъмни дрехи, е сега е времето да напраивте промяна.

Затова ние идваме на помощ, особено на онези, които надхвърлиха 40 години, и искат да се подмладят малко и почувстват отново красиви и секси.

Трябва да обърете внимание през пролетта на 2019 година на тези 11 звездни прически

прически за жени над 40

Подстригване за жени след 40 години

Най-важното нещо в прическа за зряла жена е наличието на подмладяващ ефект.

 И наистина, има много тайни за прическите, които могат да помогнат за намаляване на възрастта на жените. Наличието на меки вълни, кучири, етажиране и куп други способи..

прически за жени над 40

Ефективно подмладявате себе си веднага с помощта на каре с всякакъв вид бретон, и слоести боб с продълговати предни кичурипрически за жени над 40

Простата и оригинална къса прическа прави чудеса. Най-добрата прическа за коса от всякаква структура и дължина е етажиранет,  буквално трансформира собственика си!

прически за жени над 40

Кралят на модерната прическа Видал Сасуон представи модерна жена с най-популярната и разнообразна прическа, наречена „Боб”. 

Основните различия на тази прическа са нейната функционалност и простота при оформянето, благодарение на което е подходяща дори за тънка и рядка коса. Следователно, ако сте на възраст над 50 години и косата ви не е толкова гъста, колкото в младостта ви, можете спокойно да изберете тази универсална прическа .

прически за жени над 40

Не е необходимо да се заобикалят и интересните опции за боядисване.

прически за жени над 40

Бретонът – много важен елемент от прическата. Една къса прическа хармонично изглежда само с дълъг бретон, който покрива веждите ви

прически за жени над 40

И определено ще покажа тази идея на моя фризьор!

прически за жени над 40

За зрели дами с кръгло лице, бобът пасва перфектно. И макар тази прическа да е на върха на популярността сред младите хора, именно тя ще може да подмлади всяка жена с оригинална форма и нотки на игривост и лек шик.

прически за жени над 40

Екстравагантната свежест може да се получи и с асиметрични прически, добавяйки женственост. Тази вариация с удължени кичури, пасва дори на кръгло лице!

прически за жени над 40

Някои по-интересни решения.

При пикселирането е важно да се спазва принципът на обема в косата, особено ако формата на лицето е далеч от референтните пропорции.

прически за жени над 40

На 40-годишна възраст много жени изваждат любимата си рокля от килера и си задават въпроса за първи път: “Не е ли прекалено много за мен?” Как да се облича жена на 40-годишна възраст зависи до голяма степен от възприемането на възрастта психологически.

прически за жени над 40

Всяка жена се стреми да изглежда добре и да е млада. Стилът и имиджът се усъвършенстват през годините, постоянно добавяйки и променяйки нещо. И изборът на модерна прическа не е изключение! Не забравяйте да погледнете тези опции, може би именно в тази колекция ще намерите най- подходящото за себе си

Разкажете ни в коментарите коя версия на прическата ви хареса най-много, а също и не забравяйте да споделяте идеи с приятелите си в социалните мрежи!

Още от категорията
Коментари