Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Започнах да изглеждам по- стара отколкото съм, направо се притесних, добре че козметичката ми ми даде тази рецепта Започнах да изглеждам по- стара отколкото съм, направо се притесних, добре че козметичката ми ми даде тази рецепта
Facebook Twitter Google+Имате ли бръчки? Как се чувства кожата и напоследък? Сигурно сте изморени, напрегнати и нямате време да стигнете до морето – при... Започнах да изглеждам по- стара отколкото съм, направо се притесних, добре че козметичката ми ми даде тази рецепта

Имате ли бръчки? Как се чувства кожата и напоследък?

Сигурно сте изморени, напрегнати и нямате време да стигнете до морето – при това положение, подозираме, че всичко се отразява на лицето ви и вие изглеждате по-стари, отколкото сте в действителност.

Годините винаги си казват думата, но грижите и тревогите още повече си проличават. Ако пропускате да полагате старание, за да сте по-дълго млади, то лошите резултати не закъсняват за съжаление.

 

За радост този домашен крем срещу бръчки би могъл да ви помогне да се справите с тях – вземете навременни мерки.

Съставки:

2 лъжици масло от бадеми, което може да заместите и с маслиново

1 лъжица сол, по възможност морска

Половин жълтък

Отвара от лайка – 1 лъжица в 200 мл вода, варят се 20 минути.

От нея взимате 2 лъжици

Половин лъжица мед

2 лъжици вазелин

 

Приготвяне на домашния крем срещу бръчки:

Когато съберете всички продукти в един съд, започнете да бъркате интензивно на ръка (с лъжица) до получаването на гъста и гладка смес.

Кремът се държи в хладилник при ниски температури. Като го поставяте на лицето си е необходимо да извършвате масажиращи движения. Наслоете го достатъчно, за да може кожата ви да си вземе количеството, което й е нужно. Изчакайте да мине максимум час и го свалете с тампон, натопен във вода. По-удобно е да правите процедурата вечер, като си отделите достатъчно време преди лягане.

След 4-5 дни ще забележите страхотен ефект върху състоянието на кожата си и бръчките. Магическите резултати ще убедят и околните, че този крем е враг №1 на ранните и по-дълбоки бръчки, които отдавна ви притесняват. Всяка дама си мечтае да изглежда добре, да запази перфектната си кожа и да излъчва радост от собствената си визия.

Още от категорията
Коментари