Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тя облече сватбената си рокля и отиде на гробищата, където лежеше съпругът ѝ Тя облече сватбената си рокля и отиде на гробищата, където лежеше съпругът ѝ
Facebook Twitter Google+Сърцераздирателни снимки показват жена облечена с булчинска рокля, склонила се над гроба на годеника си, три седмици, след като мъжът е бил... Тя облече сватбената си рокля и отиде на гробищата, където лежеше съпругът ѝ

Сърцераздирателни снимки показват жена облечена с булчинска рокля, склонила се над гроба на годеника си, три седмици, след като мъжът е бил застрелян от човека, на когото е продавал конзола Xbox.

Това трябваше да бъде най- щастливият уикенд в живота на 22 годишната Сара Балъч. Тогава тя щеше да се омъжи за 24 годишния Мохамед Шарифи.

В неделя тя облече своята булчинска рокля и отиде на гробищата, където мъжът на живота й е погребан, близо до Нешвил, Тенеси, САЩ.

Шарифи е бил застрелян на 19 февруари на паркинг, където си уговорил среща с Димаркус Уайт, за да му продаде конзола Xbox.

Двамата си уговорили срещата през Facebook Marketplace. 20 годишният Уайт е обвинен в убийство и грабеж.

Сърцераздирателната история на Сара и Мохамед разчувства интернет потребителите и предизвика дискусии относно сигурността на общуването в интернет.

Още от категорията
Коментари