Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Този японски метод ми помогна да сваля 13кг и 12 см от кръста само за няколко седмици и 2 минути на ден Този японски метод ми помогна да сваля 13кг и 12 см от кръста само за няколко седмици и 2 минути на ден
Facebook Twitter Google+Японският актьор Мики Риосуке наскоро откри интересен метод, който му помогнал да свали 13 кг  и 12 см от кръста, само за няколко седмици.... Този японски метод ми помогна да сваля 13кг и 12 см от кръста само за няколко седмици и 2 минути на ден

Японският актьор Мики Риосуке наскоро откри интересен метод, който му помогнал да свали 13 кг  и 12 см от кръста, само за няколко седмици. Този резултат е страничен ефект от упражнения за облекчаване на болката в гърба, предписани му от лекар, а това упражнение му отнема само 2 минути на ден.

Каним ви да опитате тази техника и да разберете как точно това ще ви помогне да отслабнете.

 

Как работи?

Риосуке го нарича диета “дълго дишане”.

Техниката се състои в приемането на определена позиция, като за три секунди си поема дъх, а после силно издишване в продължение на седем секунди.
Повечето европейски лекари подкрепят използването на дихателни упражнения за отслабване и обясняват тяхната ефективност, както следва: мазнината се състои от кислород, въглерод и водород. Когато кислорода, който се вдишва достигне мастните клетки ги разделя на компоненти (въглерод и вода). Ето защо, колкото повече се увеличават нивата на кислород в кръвта, толкова повече мазнини ще се изгорят.

 

Какво трябва да правите?

-Изпълнявайте упражнението всеки ден в продължение на 2-10 минути.
-Изправете се и поставете единия крак напред, а другият отзад.
-Сега трябва да напрегнете задните си части, като прехвърлите теглото си на задния крак.
-Започнете бавно вдишване за 3 секунди, вдигайки ръцете над главата ви. 

-След това издишайте енергично в продължение на 7 секунди.

В допълнение – експертите твърдят, че тази техника ще укрепи мускулите на тялото и ще засили метаболизма.

Още от категорията
Коментари