Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Обувките, без които няма да можете тази пролет и лято (снимки) Обувките, без които няма да можете тази пролет и лято (снимки)
Facebook Twitter Google+Тази  пролет и лято определено може да кажем, че това ще е една от топ тенденциите този сезон.   Единствено токчетата биха ни... Обувките, без които няма да можете тази пролет и лято (снимки)

Тази  пролет и лято определено може да кажем, че това ще е една от топ тенденциите този сезон. 

 Единствено токчетата биха ни напомнили, че не стъпваме изцяло на земята и уверено препускаме към новите по-топли и слънчеви месеци.

Тези обувки отново носят полъха на 90-те години, но далеч повече ги свързваме с Кари Брадшоу и „Сексът и градът“, едно от нейните тайни оръжия за срещи. Тяхната минималистичност е толкова изискана, че бихме ги разхождали винаги, когато искаме да бъдем забелязани, независимо дали сме в София, в Париж или в Ню Йорк.

Още по-хубавото е, че освен от високия клас брандове – като Saint Laurent и Jacquemus, подобни модели се предлагат и от по-достъпни марки – Ganni, Attico, Topshop и Zara. Няма как да пропуснем и българската марка By Far, която вече познават и в Холивуд, а ние със сигурност бихме притежавали някой техен модел.

А с какво бихме ги носили ли? С почти всичко – от любимите ни пролетни гащеризони, през красиви и женствени рокли, до класически деним с бяла риза.

Да, те са тоталният must have!

 

Още от категорията
Коментари